Fòrum de suport EIX (històric)

Notificacions de tasques 2

Notificacions de tasques 2

per Ines Maria Malagrida Serda -
Nombre de respostes: 3

Bona tarda, 


Sóc la Inés Malagrida i la url de l'eix és: https://educaciodigital.cat/ceipmontsenysantjustdesvern/moodle/

He mirat el comentari d'una companya referent a les notificacions de les tasques. També he llegit la reposta que heu fet i he fet els passos indicats. Però segueixo tenint dubtes. 

Us exposo la situació del meu centre.

De moment només ens ha passat al curs de segon i puntualment a primer. Als altres cursos pot ser que passi. Just hem engegat l'eix aquesta setmana. 

Quan els alumnes fan tasques, se'ls hi notifica a diferents mestres sense tenir-hi a veure. És a dir, una feina de castellà, se li notifica a la mestra d'educació física... Jo sóc la tutora de segon, he anat a la meva configuració i he canviat els paràmetres de notificació. Altrament, també, he canviat els parametres de les notificacions de les tasques.  

En principi amb aquests canvis hi ha prou? Els hi dic a les mestres que facin això? Estan una mica atabalades. 

No entenc que les tasques es notifiquin a altres mestres de manera random. 


Moltes gràcies


Inés


En resposta a Ines Maria Malagrida Serda

Re: Notificacions de tasques 2

per Ines Maria Malagrida Serda -

També m'agradaria saber com es poden rebre notificacions a la plataforma quan alumnes escriuen als diferents forums de dubtes... etc. 


Merci!

En resposta a Ines Maria Malagrida Serda

Re: Notificacions de tasques 2

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Inés,

la part de Notificacions la podeu configurar des d'aquest enllaç: https://educaciodigital.cat/ceipmontsenysantjustdesvern/moodle/message/defaultoutputs.php

Pel que fa a les notificacions de trameses, si no voleu rebre notificacions ho podeu desactivar des de la tasca tal com ha comentat. Pel que veig, per defecte teniu que no es notifiqui, per tant a les tasques que creeu ja no sortirà "sí" per defecte.

Fins ara,

Mònica