Opció resposta en blanc en qüestionaris

Opció resposta en blanc en qüestionaris

per JOSEP MIS ESCOLA -
Nombre de respostes: 2

Hola Mònica,

He observat que en altres Moodles, quan es prepara un qüestionari de resposta múltiple o V/F, apareix una opció per tal d'esborrar la selecció i que la pregunta quedi en blanc. Això evita haver d'incloure una resposta més, per exemple amb el títol de "blanc" sense puntuació, per evitar que quedi marcada alguna de les altres respostes. No sé si la possibilitat que et comento, que he observat per exemple al Moodle de la Universitat de Barcelona, es pot implementar al nostre Moodle, o potser ja es pot fer i cal activar-la des de l'administració? Adjunto un bolcat de pantalla al respecte.

Agraïm molt la vostra tasca, especialment aquests dies en que les consultes es multipliquen. Gràcies i endavant!

Josep

Fitxer adjunt Captura.PNG
En resposta a JOSEP MIS ESCOLA

Re: Opció resposta en blanc en qüestionaris

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Josep,

doncs la veritat és que aquesta opció no l'havia vista mai. He provat a un Moodle 3.8 (a Àgora tenim 3.6) i tampoc apareix. Segurament a la UB han fet un desenvolupament a mida amb aquesta funcionalitat.

Fins ara,

Mònica

En resposta a JOSEP MIS ESCOLA

Re: Opció resposta en blanc en qüestionaris

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola!

En principi, és una funcionalitat de la 3.7 (que encara no tenim). Dic "en principi" perquè hi havia diverses incidències (depenent del tipus de navegació i tipus de comportament dels qüestionaris (diferida, adaptativa...) Així que ja veurem com/quan ho tenim. En tot cas, com ara no cal buscar-ho a les opcions de configuració perquè no el tenim.

Joan