Migració de Moodle

Migració de Moodle

per RAMON RIERA GARRIGA -
Nombre de respostes: 2

Benvolguda Mònica,

Vistos els problemes que altres centres estan tenint amb la migració i donat que el fet d'haver realitzat unes quantes migracions fa que ja no hi hagi tants problemes d'accés, personalment penso que no tenim cap pressa en fer l'esmentada migració.

En tot cas, agrairia molt rebre la informació per endavant per poder avisar als alumnes amb temps.

Divendres va arribar un correu al centre ( a mi no ) dient que el servei s'havia suspès. Afortunadament no s'ajustava a la realitat.

Moltes gràcies per la col·laboració.

Ramon Riera,

En resposta a RAMON RIERA GARRIGA

Re: Migració de Moodle

per MERITXELL COMELLAS SELGA -

Exacte, penso el mateix. 

Al nostre centre moodle Àgora ara funciona bé i estem treballant moltíssim a diari, ho tenim tot a aquesta plataforma i hores d'ara estar 24 o 48h sense moodle per una migració és un problema gros a l'hora de treballar tant alumnes com professorat. I més començar a tenir problemes amb arxius, tasques o altres coses que es comenten, tenim tasques ja avaluades i qüestionaris ja avaluats per exemple i altres pendents d'avaluar.

Deixeu-nos a Àgora si ara funciona si us plau!

En resposta a MERITXELL COMELLAS SELGA

Re: Migració de Moodle

per Pepi Garrote Alcaide -

Hola Txell,

el problema amb alguns arxius ja està resolt i s'ha donat en alguns dels primers centres que van migrar.

Ara Àgora funciona bé perquè els Moodle que tenien més activitat estan en EIX. Amb la situació excepcional que tenim podria fer que augmenti l'ús d'Àgora i ja hem comprovat que té un límit en la seva capacitat per donar servei als usuaris. Mentres que EIX és un entorn flexible que pot adaptar-se de manera dinàmica al nombre d'usuaris que hi accedeixen, Àgora té 13 frontals i si es saturen no donen per més.

Entenc que pensar en estar sense Moodle pot crear neguit però seria per estar tranquil en que la plataforma aguantarà. 

Cultura Digital