Utilitzar repositori Drive

Re: Utilitzar repositori Drive

per Josep Ferràndiz Farré -
Nombre de respostes: 0

Hola Carme,

ja has habilitat el repositori "Google Drive"?

Es fa des de: Administració del lloc / ►Connectors / ►Repositoris / ► Gestiona els repositoris

Això permetrà que els alumnes que ja tinguin accés a un Drive de Google puguin adjuntar fitxers que tinguin al seu Drive. O als docents accedir directament al seu Drive. La restricció dels 10MB com a mida màxima de fitxer adjunt segueix vigent. No importa l'origen del fitxer. La integració de repositoris externs permet que els usuaris puguin fer la càrrega d'arxius des d'aquests repositoris en línia, del repositori cap a moodle però no a l'inrevés.

Quan els demaneu un vídeo, si supera els 10MB, l'hauran de posar primer en un servei extern al moodle del centre (Dropbox, Google Drive, ...), compartir-lo i enllaçar-lo.

Això que els alumnes pengin arxius al Drive del centre ja ho fèieu abans? Jo diria que el Drive de Google no permet compartir una carpeta amb drets d'edició si la persona que vol afegir un arxiu no ha iniciciat sessió a Google... Per tant, si pot iniciar aquesta sessió també pot enllaçar l'arxiu directament, sense passar pel repositori creat al moodle, perquè ja té el seu propi Drive.

Salut,
Josep