Fòrum de suport EIX (històric)

CONFUSIÓ amb avís de Moodle 2 amb redirecció a moodle antic

CONFUSIÓ amb avís de Moodle 2 amb redirecció a moodle antic

per SEBASTIAN ROMERO GARCIA -
Nombre de respostes: 3

Benvolguts,


 fa uns dies vam rebre un correu des del domini culturadigital@xtec.cat referent a la migració on se'ns donaven les orientacions per entrar en mode manteniment i confirmar l'entorn a partir d'un formulari.. Tanmateix, ara hem tornat a rebre un altre correu (amb doble avís, ahir i avui), en aquest cas d'Àgora (apligest@correueducacio.xtec.cat)  on se'ns informa de l'"activació del servei moodle2" i  redirecciona a l'administrador del moodle de centre, novament, al moodle antic en estat de manteniment. Sembla com si tornés a demanar una nova validació....També hem vist que ha desaparegut l'avís de redireccionament des de l'antiga adreça de moodle Àgora a la nova adreça del moodle Eix. Podríeu aclarir-nos si es tracta de la mateixa informació, un nou procés de validació o d'un altre servei ??

Adreça actual nostre moodle (migrada): https://educaciodigital.cat/ies-joan-oro-martorell/moodle/

Sebastián Romero
administrador moodle
Institut Joan Oró

En resposta a SEBASTIAN ROMERO GARCIA

Re: CONFUSIÓ amb avís de Moodle 2 amb redirecció a moodle antic

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Sebastián,

disculpa, ha estat un error meu, no heu de fer res. Estem fent proves amb el vostre Moodle per veure què ha passat amb els fitxers que ens vau reportar.

Disculpeu l'error.

Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: CONFUSIÓ amb avís de Moodle 2 amb redirecció a moodle antic

per SEBASTIAN ROMERO GARCIA -

Res a disculpar, Mònica. Un cop aclarit queden desactivats el dubte i la preocupació. Moltes gràcies per la vostra atenció, treballar a hores i a deshores per sostenir entre tots el que tenim a les nostres mans té un valor incalculable.