Fòrum de suport EIX (històric)

COM ASSIGNAR USUARIS A UN CURS

COM ASSIGNAR USUARIS A UN CURS

per Nuria Trujillo Miguel -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Tenim un curs amb el títol FAMILIES i volem obrir un fòrum perquè les famílies puguin opinar sobre qüestions que els preocupen. Com puc donar accès a totes les famílies al fòrum?

Gràcies.

En resposta a Nuria Trujillo Miguel

Re: COM ASSIGNAR USUARIS A UN CURS

per Josep Ferràndiz Farré -

Bon dia Núria,

l'única manera de poder participar (enviar missatges i respondre) en un fòrum és essent usuari del moodle del centre. Les participacions "anònimes" no són possibles.

Una opció és crear un nou usuari per a cada família i que facin l'autoinscripció al curs quan vulguin participar (o s'identifiquin si ja s'han inscrit prèviament).  També podrien fer servir les credencials dels fills o filles (suposo que les coneixen) i així us podeu estalviar crear aquests usuaris família.

El curs "FAMÍLIES" podria estar obert a visitants si voleu que tothom pugui llegir les intervencions. Si algú volgués participar s'hauria d'identificar (auto-inscriure's la primera vegada que volgués participar). Per fer possible aquest comportament cal tenir activats els mètodes d'inscripció "Autoinscripció" (s'hauria de crear) i "Accés de visitant" al curs.

Si opteu per crear usuaris per famílies caldrà fer un fitxer csv i donar-les d'alta massivament.

Salut,
Josep
En resposta a Josep Ferràndiz Farré

Re: COM ASSIGNAR USUARIS A UN CURS

per Nuria Trujillo Miguel -

Bona tarda Josep,

Si fem servir els usuaris dels alumnes perquè les famílies puguin opinar, com assignem els usuaris massivament a un curs?

Gràcies.

Nuri

En resposta a Nuria Trujillo Miguel

Re: COM ASSIGNAR USUARIS A UN CURS

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola Núria,

Com et deia el Josep, si decidiu utilitzar el usuaris dels alumnes, com serien tots els usuris del Moodle els que podrien entrar en aquesta Aula Virtual, podeu habilitar l'Autoinscripció (aneu a l'Administració del curs -> Usuaris -> Mètodes d'inscripció i afegiu el mètode "Autoinscripció").

Inicialment no tindreu usuaris assignats, però podran entrar (els envieu un missatge amb la URL del curs) i s'aniran assignant ells mateixos (un cop validats amb usuari-contrasenya, podran clicar al botó d'inscriure's).

Evidentment, heu de valorar "pros i contres". Per alumnes petits pot anar bé, perquè ja és la família la que entra i supervisa la feina. Per alumnes que entren sols al Moodle, aquests podrien entrar a l'espai i fins i tot fer intervencions (encara que quedarien gravades i identificades).

Per tant, si l'us "famílies" vol anar més enllà, haureu de crear usuaris diferenciats.

Joan