Fòrum de suport EIX (històric)

Edició d'un curs

Edició d'un curs

per Eva Font Santanach -
Nombre de respostes: 4

Bona tarda,

Moltes gràcies per tots els comentaris, ens han servit de gran ajuda a l'hora de preparar l'EIX de la nostra escola. https://educaciodigital.cat/escolalesbases/moodle/

Ara, a l'hora d'afegir activitats o recursos ens trobem amb un problema en un curs en concret: a 4t de Primària. Quan, tant administrador com professora, activem l'edició del curs, el nostre menú d'usuari es bloqueja i no funciona cap dels enllaços que diuen "edita" ni tampoc els que diuen "afegeix nova activitat o recurs". És estrany perquè a tots els altres cursos ens ha funcionat perfectament.

He comprovat els paràmetres del curs, seguretat, usuaris... però no me'n surto... A veure si em podeu ajudar!

Moltes gràcies! Somrient

En resposta a Eva Font Santanach

Re: Edició d'un curs

per Josep Ferràndiz Farré -

Ja està arreglat.

Heu d'anar molt en compte amb el copiar i enganxar. No sé com ho heu fet (suposo que d'alguna pàgina web) però la descripció de l'activitat estava plena "coses" que no hi haurien hagut de ser. Són coses que no es veuen a l'editor gràfic però que, en aquest cas, incorporaven una informació que bloquejava el funcionament normal del curs.

Salut,
JosepEn resposta a Josep Ferràndiz Farré

Re: Edició d'un curs

per Eva Font Santanach -

D'acord, moltes gràcies.

Intentarem que no torni a passar! Segurament ha estat copiant l'activitat d'un altre curs doncs... Sabent-ho, ho farem sempre de nou.

Gràcies altre cop!