Fòrum Àgora-MOODLE

Dubtes recurs etiqueta i usuaris genèrics

Dubtes recurs etiqueta i usuaris genèrics

per ENRIC ALVAREZ NEBOT -
Nombre de respostes: 1

Hola, volia plantejar uns dubtes en relació a alguns aspectes concrets de Moodle.


Hi ha alguna manera de poder incrustar i enllaçar un fitxer PDF en una etiqueta que no sigui haver-lo de pujar al drive i compartir l'enllaç? Vull dir a dins de l'etiqueta sense fer servir el recurs fitxer.

Si fem servir usuaris genèrics no nominals poden estar connectats i editar continguts diferents persones amb el mateix usuari o entren en conflicte?


Gràcies


En resposta a ENRIC ALVAREZ NEBOT

Re: Dubtes recurs etiqueta i usuaris genèrics

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola Enric,

Sí que pots!

En editar l'etiqueta i clicar per fer l'enllaç (has marcat un text i vas al botó d'enllaç) al costat d'on poses la URL tens també l'opció de "Navega pels repositoris".

Des d'allà pots agafar qualsevol arxiu (com fas en qualsevol pujada de fitxer de Moodle). I ja tindràs l'enllaç fet i el fitxer pujat "a l'etiqueta".

Quan tries fitxers, veus que hi ha una opció de "fitxers incrustats" on estan els fitxers que "té" l'etiqueta. I editant l'etiqueta veuràs que també hi ha un botó que diu "Gestiona els fitxers". Això vol dir que "dins de l'etiqueta" pots gestionar els fitxers que té "pujats" (i pots pujar més d'un i gestionar-los globalment) i després fer els enllaços a més d'un lloc (sense haver de pujar fitxers que ja has pujat).

Joan