Fòrum de suport EIX (històric)

Tramesa de tasques i retroacció

Re: Tramesa de tasques i retroacció

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0

Hola, Álvaro,

aquí pots trobar amb molt detall com configurar les activitats perquè facin servir la compleció i al final de tot com fer servir les restriccions d'accés: http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/moodle2/b7_avaluacio/01_seguiment

Com és llarg i una mica complex et faig un petit resum per si t'és d'utilitat.

  1. Comprovar que el curs on esteu treballant té habilitats la compleció i les restriccions d'accés. Per comprovar-ho cal anar a Administració del curs | Edita paràmetres
  2. Crear una activitat per exemple tipus Tasca com deies a l'exemple, a la configuració de la tasca, a l'apartat "Compleció de l'activitat" definir els criteris que voleu fer servir, podeu triar entre diferents. Podeu anar provant a veure quin s'ajusta més a les vostres necessitats.
  3. Crear un document, tal com dèieu també vosaltres (es pot fer amb qualsevol tipus de recurs o activitat), quan el creeu, desplaceu-vos a l'apartat "Restriccions d'accés" i trieu la restricció que voleu aplicar, en aquesta cas "Compleció de l'activitat" i trieu la tasca creada anteriorment. Haureu vist que també es poden crear restriccions per usuaris, grups, qualificacions, data... i inclús una combinació de totes elles.
  4. Si voleu també podeu aplicar restriccions d'accés a un tema sencer, es fa de la mateixa forma que una activitat o recurs.
Fins ara,
Mònica