Fòrum de suport EIX (històric)

Tramesa de tasques i retroacció

Tramesa de tasques i retroacció

per ALVARO BLAY MARTINEZ -
Nombre de respostes: 3

M'agradaria saber si hi ha l'opció per l'alumnat, que un cop hagin tramés una tasca, obtinguin una retroacció automàtica i, si es possible, amb un fitxer adjunt que poden veure o descarregar.

He estat mirant però no trobo aquesta opció i desconec si és possible, gràcies!


Pd: sé que puc afegir una retroacció manual amb o sense arxius adjunts un cop han fet la tramesa, però m'interessa que aquesta retroacció es produeixi de manera automàtica quan fan la tramesa.

En resposta a ALVARO BLAY MARTINEZ

Re: Tramesa de tasques i retroacció

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola Álvaro,

Algun comentari:

  • Per a retroaccions automàtiques, crec que és millor considerar altres activitats, com les Lliçons o els Qüestionaris. Poden semblar per activitats més complexes... però també poden tenir poc contingut i tenir múltiples opcions per oferir dinàmicament "respostes" segons la resposta de l'alumne.
  • També comentaria (potser ja se sap) que en corregir les tasques es poden seleccionar múltiples (o totes) i enviar un fitxer (com per exemple un solucionari) massivament. No és automàtic però sí és una acció massiva.
  • I per últim, apuntar que una eina per aconseguir seqüències controlades és la Compleció. Es pot indicar que la compleció de la tasca és fer una tramesa. Un cop fet, es pot afegir (fora de la tasca) qualsevol recurs (pàgina, fitxer...) que tingui com a "Restricció d'accés" tenir la compleció de la tasca en qüestió. D'aquesta manera, un cop l'alumne fa la tramesa li apareix (pot ser al costat de la tasca) el recurs amb el solucionari o la retroacció genèrica.
Joan
En resposta a JOAN GUILLEN PELEGAY

Re: Tramesa de tasques i retroacció

per ALVARO BLAY MARTINEZ -

Hola Joan!

He estat mirant una mica i l'opció 1 la descarto perquè no puc fer o no sóc capaç de fer el que vull...

L'opció 2 és factible si no queda una altra.

Respecte l'opció 3, no trobo com fer això: es pot afegir (fora de la tasca) qualsevol recurs (pàgina, fitxer...) que tingui com a "Restricció d'accés" tenir la compleció de la tasca en qüestió. És a dir, no sé com restringir un nou recurs (un fitxer segurament) i que els aparegui un cop han completat i han tramés la tasca anterior. No se si m'explico...

Moltes gràcies per l'ajuda!

En resposta a ALVARO BLAY MARTINEZ

Re: Tramesa de tasques i retroacció

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Álvaro,

aquí pots trobar amb molt detall com configurar les activitats perquè facin servir la compleció i al final de tot com fer servir les restriccions d'accés: http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/moodle2/b7_avaluacio/01_seguiment

Com és llarg i una mica complex et faig un petit resum per si t'és d'utilitat.

  1. Comprovar que el curs on esteu treballant té habilitats la compleció i les restriccions d'accés. Per comprovar-ho cal anar a Administració del curs | Edita paràmetres
  2. Crear una activitat per exemple tipus Tasca com deies a l'exemple, a la configuració de la tasca, a l'apartat "Compleció de l'activitat" definir els criteris que voleu fer servir, podeu triar entre diferents. Podeu anar provant a veure quin s'ajusta més a les vostres necessitats.
  3. Crear un document, tal com dèieu també vosaltres (es pot fer amb qualsevol tipus de recurs o activitat), quan el creeu, desplaceu-vos a l'apartat "Restriccions d'accés" i trieu la restricció que voleu aplicar, en aquesta cas "Compleció de l'activitat" i trieu la tasca creada anteriorment. Haureu vist que també es poden crear restriccions per usuaris, grups, qualificacions, data... i inclús una combinació de totes elles.
  4. Si voleu també podeu aplicar restriccions d'accés a un tema sencer, es fa de la mateixa forma que una activitat o recurs.
Fins ara,
Mònica