Rebo un avís al correu per cada tramesa

Rebo un avís al correu per cada tramesa

per David Capell Masip -
Nombre de respostes: 3

Bon dia companys/es, 

avui em estrenat al Moodle amb els alumnes i, no se perquè, rebo un avís al correu a cada tramesa realitzada només per alguns alumnes, d'activitats que jo no he realitzat. Desconec el motiu que fa que, activitats que jo he creat no rebi avís i, en canvi, si reba avís al correu de: "l'alumne "tal" ha actualitzat la tramesa en l'activitat que ha creat un company. 

Algú sap com puc evitar rebre aquests avisos? Sóc coordinador TAC del centre i com a tal tinc perfil de gestor al Moodle, nosé si això hi té alguna cosa a veure. 

Mil gràcies

En resposta a David Capell Masip

Re: Rebo un avís al correu per cada tramesa

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola David,

Abans de pensar en alguna incidència, caldria comprovar el funcionament normal.

  • Primer, la configuració de la tasca. Si edites la tasca veuràs un apartat Notificacions on es pot decidir si s'enviaran notificacions a les persones formadores quan hi hagi enviaments (trameses) dels alumnes.
  • I també mirar l'assignació de rols dins el curs. Com a gestor, només cal assignar-se rols específics a les aules on un actua directament (com a docent) ja que el propi rol ja permet entrar a la resta d'espais. Caldria mirar que no tinguis el rol assignat específicament al curs.
Si no és això, seguim mirant...

Joan
En resposta a JOAN GUILLEN PELEGAY

Re: Rebo un avís al correu per cada tramesa

per David Capell Masip -
Hola Joan, gràcies per la resposta. 


M'he mirat el que m'has comentat de les notificacions i he vist que, quan la pestanya "notifica les tasques a qui qualifica" està en SI, reben un correu TOTS els mestres que estan assignats en aquell grup. 

El que voldria, i no veig com fer-ho, es que només el mestre que ha creat l'activitat en qüestió rebes l'avís al correu quan es realitza alguna tramesa. 

Gràcies. 


En resposta a David Capell Masip

Re: Rebo un avís al correu per cada tramesa

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola David,

Si teniu un espai comú amb diversos mestres que l'editen, no veig solució fàcil. Potser us serà més útil posa "No" en aquestes notificacions i fer el seguiment manual. Moodle també ho facilita. Entrant a la tasca et diu quantes trameses hi ha i quantes requereixen qualificació.

L'alternativa és canviar el "muntatge". Els dos extrems serien:

- Si només hi ha un mestre editor, pot crear "tasques" i donar el rol de "professor" a persones concretes per aquella tasca. Això permetria les notificacions "personalitzades". Però ja es veu que és un extrem: un mestre es fa càrrec de tot i altres mestres col·laboren.

- I l'altre és muntar més cursos per les matèries dels mestres especialistes. L'alumne té una mica de dispersió però cada espai té un mestre que pot treballar amb total autonomia i sense les limitacions que comentàvem. Per l'alumne-família també pot ser natural la idea de un Aula Virtual per mestre (persona) diferent.


Joan