accés al nostre entorn moodle 17007658

accés al nostre entorn moodle 17007658

per MARIA ANGELES RIO NUÑEZ -
Nombre de respostes: 3

Bona tarda,

Desde fa una setmana el nostre moodle està en procés de migració. Demà comencem les classes a distància i avui encara no hi tenim accés. Pel que he llegit en aquest fòrum l'Escola rebrà un correu amb la informació pertinent ( nosaltres de moment no l'hem rebut).
Sóc l'administradora del moodle de l'Escola. Necessitaria saber quina és la previsió ja que demà dimarts 15 d'abril, hauríem de començar les classes i no hi tenim accés amb aquesta migració que ens han fet.
A mí, em deixa entrar amb el meu usuari i contrasenya d'administradora ( amb el canvi de "agora.xtec.cat" per "educaciodigital.cat") però no puc accedir a cap grup del meu centre.

Moltes gràcies,

Àngels Río


En resposta a MARIA ANGELES RIO NUÑEZ

Re: accés al nostre entorn moodle 17007658

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Àngels,

en principi el vostres Moodle ja està en funcionament a l'adreça nova i hauríeu de poder accedir a tot arreu com abans. Ens podries donar més detalls del lloc on no pots accedir i amb quin usuari concret?

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: accés al nostre entorn moodle 17007658

per MARIA ANGELES RIO NUÑEZ -
Hola Mónica,
He hagut de fer les següents actuacions per poder entrar al moodle del Centre:
1.- canviar a través d'aparença ( d'administració del lloc) "agora.xtec.cat" Aper "educaciodigital.cat" de cada enllaç.
2.- modificar servidor LDAP per COMPTES MANUALS i introduir nova contrasenya als meus companys i companyes per a què així poguessin entrar al seu curs, perquè NO podien entrar amb la contrasenya anterior de l'xtec.


Ara tots els companys i companyes poden entrar i espero que els alumnes també puguin fer-ho sense haver de modificar totes les contrasenyes. Crec que ha passat amb els profes perquè és d'XTEC, crec que amb els alumnes no serà així. Si això passés ja us avisaria per a què m'ajudessiu.

Una altra pregunta és que quan entro en aquesta pestanya d'infomació i busco a llistat de centres de formació d'adults de Girona, el CFA SANT FELIU DE GUÍXOLS, no hi és. Podries dir-me perquè?

Moltes gràcies Mònica per la teva resposta i suport.

Àngels





En resposta a MARIA ANGELES RIO NUÑEZ

Re: accés al nostre entorn moodle 17007658

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Àngels,

perfecte!

Amb els comptes dels alumnes no hauries de tenir problemes, efectivament el problema està amb el professorat si accedia amb LDAP però ho has resolt perfectament.

La llista de centres la trobareu a https://educaciodigital.cat/portal, afegiré l'enllaç al menú de dalt d'aquesta pàgina, gràcies per avisar-nos.

Fins ara,

Mònica