Fòrum de suport EIX (històric)

Curs obert

Re: Curs obert

par MONICA GRAU PRIETO,
Nombre de réponses : 3

Hola, Daniel,

heu d'activar l'accés per a visitants. Per fer-ho cal accedir curs per curs i anar a Administració del curs | Usuaris | Mètodes d'inscripció i al mètode "Accés de visitant" fer-li clic a l'ullet per activar-lo.
Fins ara,

Mònica

En réponse à MONICA GRAU PRIETO

Re: Curs obert

par ANNA CASAMITJANA ROBERT,

Hola Mònica, 

des dels moodle's d'Àgora hi ha la possibilitat que no s'hagi de passar per la pàgina d'autenticació encara que tinguis activat l'accés a visitants?

És a dir, podem posar el curs obert perquè mitjançant link ja s'hi entri directe com als cursos com en aquest cas d'exemple

A l'institut hem creat un curs on l'equip directiu porta l'alumnat a les diferents activitats a fer i ens aniria bé que no fes falta que sortís aquesta pàgina d'autenticació ja que, tot i avisar que no cal que s'identifiquin en aquest curs i que poden entrar com a visitants (alguns alumnes no han de fer activitats dins de moodle segons el curs que fan, només hi han d'entrar per veure les tasques encomanades i molts no hi havien entrat mai) ara ens trobem que ens demanen molts accessos només per veure un curs on ni els caldria identificar-se. El curs en qüestió és aquest. Potser és una tonteria i no ho sé veure, és algun mòdul d'inscripció que hàgim de tenir actiu? Tenim els cinc primers. La nostra versió de moodle és 2018120300. Gràcies!

Inscripcions manuals
Accés de visitant
Autoinscripció
Base de dades externa
Sincronització de la cohort
Inscripcions per categoria
Fitxer de text net (CSV)
Fitxer IMS Enterprise
Inscripcions LDAP
Publish as LTI tool
Enllaç de meta curs
Inscripcions remotes MNet
PayPal

En réponse à ANNA CASAMITJANA ROBERT

Re: Curs obert

par MONICA GRAU PRIETO,

Hola, Anna,

sí que és possible, però és una opció que normalment no es recomana perquè en els casos que sí que cal autenticar-se després no saben com fer-ho. A l'accedir directament sense fer clic a "Visitants" no són conscients del que ha passat i sovint és un problema. De totes maneres, activeu-ho i proveu a veure si s'ajusta al que  necessiteu.

Per activar-ho cal anar a Administració del llocUsuarisPermisosPolítica d'usuaris i marcar la casella "Inici de sessió automàtic dels visitants".

Fins ara,

Mònica


En réponse à MONICA GRAU PRIETO

Re: Curs obert

par ANNA CASAMITJANA ROBERT,

Ooh! perfecte, Mònica!! gràcies un cop més! serà temporal, però ara ens ajudarà a gestionar els accessos de tots aquells que no l'havien utilitzat mai i que només hi han d'entrar per consultar enllaços a les seves matèries durant el confinament. 

Moltíssimes gràcies de nou! 🤗