Exportar activitats d'un curs a un altre

Exportar activitats d'un curs a un altre

per David Capell Masip -
Nombre de respostes: 5

Treballo en una ZER i, un cop he preparat una activitat a, per exemple, el 1r curs de l'escola A voldria copiar o exportar l'activitat al 1r curs de l'escola B, escola C... Hi ha alguna opció? Gràcies

En resposta a David Capell Masip

Re: Exportar activitats d'un curs a un altre

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola David,

Tres pistes...

  • Primer pots utilitzar la utilitat "Importa" dins d'un curs. Podràs cercar els altres cursos on tens permisos d'edició, seleccionar seccions i activitats i portar-les a l'altre curs.
  • De forma més "repetitiva", pots fer servir les utilitats "Còpia de seguretat" i "Restaura". La còpia de seguretat pot ser un conjunt de recursos i activitats que emmagatzemes en una còpia les pots restaurar tantes vegades com vulguis.
  • I per últim, la més solució més "potent". En tenir tota la ZER en un mateix Moodle, si els continguts són iguals o molt semblants, la millor solució és crear una sola Aula Virtual i crear Grups per separar els alumnes per escoles. Triant "grups separats" els alumnes no veuran res de les altres escoles (ni intervencions al fòrum, ni llista de participants...)
Només insistir en la darrera solució. Molt més ràpida i sostenible (pel manteniment i esmenes de recursos i activitats). A part de la possibilitat dels "grups separats", si després cal anar més lluny, es pot aprendre a posar restriccions i tenir recursos i/o activitats que només vegin alguns grups (escoles).

Joan
En resposta a JOAN GUILLEN PELEGAY

Re: Exportar activitats d'un curs a un altre

per LOURDES SANCHEZ CASCALES -

Bones, Joan,

he intentat exportar activitats d´un curs a un altre, però quan ho faig es tornar a copiar les activitats al mateix curs. Com ho faig? Gràcies.

Fins aviat,

Lourdes 


En resposta a LOURDES SANCHEZ CASCALES

Re: Exportar activitats d'un curs a un altre

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Lourdes,

per si ho heu de tornar a fer heu de tenir en compte que la importació s'ha de fer des de curs destí. És a dir, aneu al curs on voleu importar les activitats, feu clic a Importa, a la caixa de cerca, cerqueu el curs origen i trieu les activitats que necessiteu. Un cop fet al curs destí hi trobareu les activitats importades.

Fins ara,

Mònica

En resposta a JOAN GUILLEN PELEGAY

Re: Exportar activitats d'un curs a un altre

per David Capell Masip -

Gràcies per la resposta. 

L'opció que recomanes crec que ja no la puc fer, perquè ja tenim creades totes les aules i els companys ja han penjat activitats. Utilitzaré les altres opcions que comentes.