Creació d'usuaris

Creació d'usuaris

per Joan Garcia Moliner -
Nombre de respostes: 1

Bona Tarda,

Vull donar accés als alumnes creant-los un usuari  i situant-los en un curs com aparticipants però l'aplicatiu quan faig un nou usuari em demana sí o sí un correu electrònic. Si els alumnes són de primària, no tenen edat legal per tenir correu electrònic. Com ho faig perquè hi  puguin accedir? Puc donar-los un usuari i una contrasenya sense que tinguin correu electrònic?


Gràcies

Joan

En resposta a Joan Garcia Moliner

Re: Creació d'usuaris

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola Joan,

Cap problema, és obligatori posar un correu, però no cal que sigui real. Sí recomanem fer servir sempre "nom_usuari@mail.invalid" (que el domini sigui .invalid)  perquè així els servidors saben que no és un correu vàlid i no es generen problemes.

Precisament, a l'espai de suport per a nous espais Moodle, les plantilles que s'han creat per poder pujar tots els cursos i usuaris d'un centre de forma genèrica, utilitzen aquests correus. És l'estadi més senzill, i evidentment el sistema de notificacions deixa de funcionar, però també és plenament viable per un centre que vol començar oferint usuaris-contrasenyes per accedir a les Aules Virtuals i vol desvincular-lo del tema de correus i notificacions electròniques.

Seguim,

Joan