Fòrum de suport EIX (històric)

Registrament de l'alumnat

Re: Registrament de l'alumnat

per JOAN GUILLEN PELEGAY -
Nombre de respostes: 0

Hola Carles,

Sense registrar alumnes no pots recollir cap tipus d'activitat. Si permets l'accés a convidats, aquests només poden visualitzar recursos, però no poden participar de cap manera.

Apunto també que un espai obert és una publicació web del centre i, per tant, també té l'inconvenient de no poder publicar qualsevol tipus d'informació ni documents. En concret, caldrà vetllar per a que es respectin els drets d'autoria i els drets d'imatge i de publicació de continguts dels alumnes.

Per tant, la situació de no registrar alumnes només cobreix la necessitat dels centres que no tenien cap publicació web o aquesta no era gaire dinàmica. Amb la solució inicial de Moodle (la configuració inicial dels espais de l'EIX) això es solucionava, podent tenir diverses persones que editessin dinàmicament la informació (comunicacions, recursos didàctics).

Per qualsevol  ús més avançat, ens caldran usuaris. a l'espai de Suport a l'administració dels nous Moodle trobaràs una recepta senzilla per fer un desplegament mínim (usuaris genèrics sense correu electrònic real informat) per facilitar aquest segon pas.

Joan