Fòrum de suport EIX (històric)

duplicar curs

duplicar curs

per JOSEP BAIRAGUET GUAL -
Nombre de respostes: 5

Bones, es possible duplicar cursos, m'explico, si per exemple estic donant-li forma al curs de 5A, creant dins d'aquest curs les àrees corresponents i posant-li els recursos, activitats i tasques i vull que el curs 5B sigui exactament igual, com ho puc fer per no estar afegint un en un altre cop?

Gràcies 

En resposta a JOSEP BAIRAGUET GUAL

Re: duplicar curs

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola Josep,

Sí! Dues possibilitats:

A. Primera opció

- Si vas al curs que tens muntat, al bloc d'Administració del curs tens l'opció Còpia de Seguretat. En fer una còpia pots triar molts paràmetres... La idea bàsica és fer una còpia sense dades d'usuari. És important desmarcar l'opció "Inclou els usuaris registrats".

- Un cop feta la còpia, aniràs a Administració del curs -> Restaura. Podràs clicar la erstauració de la còpia que acabes de fer. També veuràs moltes opcions. El més important és restaurar "Com a nou curs". Tidnreu una còpia idèntica del curs.

- Del munt d'opcions, veureu que podeu triar les activitats a copiar/restaurar.

- Aquesta acció va molt bé per tenir plantilles. La restauració es pot fer en qualsevol moment. Per tant, es poden tenir diverses plantilles (no cal que siguin cursos sencers, poden ser "esquelets" o parts comunes). Això pot facilitar molt l'inici de qualsevol curs.

B. Segona opció

- Si és una acció puntual, pot ser més fàcil utilitzar la importació.

- Des del cus que s'està construint (l'origen) es pot anar a Administració del curs -> Importa. Llavors es pot navegar per tots els cursos on la persona té drets d'edició i agafar tots o una selecció de continguts. És pot repetir l'acció i agafar diferents elements de cursos diferents.


Això és tot,

Joan

En resposta a JOSEP BAIRAGUET GUAL

Re: duplicar curs

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Josep,

afegeixo una tercera opció, també podeu considerar tenir un únic curs, amb dos grups, un per a l'A i un per al B. D'aquesta manera quan feu canvis no caldria anar-los duplicant.

Els cursos amb grups separats tenen l'avantatge de tenir un únic curs i que els alumnes no puguin interactuar entre ells.

Si creieu que és una bona opció per a vosaltres ens dieu i us donem més detalls.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: duplicar curs

per JOSEP BAIRAGUET GUAL -

Hola Mònica, m'agrada també aquesta opció, però el dubte que em sorgeix ara és si hi ha especialistes per exemple d'anglès en aquell curs, com es fa per a que en la mestra especialista d'anglès li surten les dues classes per separats??


Gràcies

En resposta a JOSEP BAIRAGUET GUAL

Re: duplicar curs

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Josep,

les especialistes hauran d'estar inscrites a tots dos grups com a professora. Així quan entrin a un fòrum o tasca... veuran un desplegable per triar quin grup poden mirar.

Crec que aquest vídeo et pot ajudar: https://www.youtube.com/watch?v=Jk1sBiIt430&t=20s

Fins ara,

Mònica