Fòrum de suport EIX (històric)

Missatges personalitzats alumnes

Missatges personalitzats alumnes

per Ruben Garcia Oria -
Nombre de respostes: 1

Hola,

Nosaltres hem preferit que els/les alumnes accedeixin com a visitants, però volem saber si amb aquesta opció les mestres poden tenir contacte amb les/els alumnes a través de la icona (superior - dreta) que permet enviar missatges personalitzats. O només és una opció per alumnes que accedeixen com usuaris amb contrasenya.


Gràcies!

Rubén

En resposta a Ruben Garcia Oria

Re: Missatges personalitzats alumnes

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola Rubén,

Només es poden enviar missatges a usuaris resgistrats. Sí que podeu fer server l'eina fòrum (per exemple el d'Avisos i Notícies que hi ha dalt dels cursos) per afegir informació en "format missatge" (endreçat cronològicament i informant qui envia el missatge i quan ho fa).

Apunto també que, si utilitzeu usuaris genèrics (sense informar dels seus correus electrònics reals) les funcionalitats de missatgeria també són limitades perquè cal entrar a l'entorn i registrar-se per saber que t'han enviat un missatge.

Per tant, l'escenari més bàsic faria que encara necessiteu enviar mails a les famílies... però ara el missatge pot ser només un avís (per exemple, un cop per setmana fent un petit apunt de les novetats i de la nova proposta general) i serà en entrar al Moodle on trobaran tota la informació (nova i vella) endreçada, actualitzada, les propostes d'activitat, les correccions que s'hagin fet...

Seguim,

Joan