Avisos i notícies... és tauler d'anuncis?

Avisos i notícies... és tauler d'anuncis?

per GEMMA FABREGAS PUIG -
Nombre de respostes: 1

Hola de nou, 

Volem que dins els cursos aparegui dalt de tot les 2 últimes notícies. He seleccionat dins dels paràmetres del curs - aparença, 2 notícies (nombre de notícies). Però, dins el curs, segueix sense aparèixer el missatge creat... només la icona d'"Avisos i notícies". 


Veig que a la informació de nombre de notícies hi diu:

El tauler d'anuncis és un tipus de fòrum especial que es crea automàticament en crear un curs. Té la subscripció forçada per defecte, i només els usuaris amb permisos (normalment els tutors) poden crear notícies noves.

Aquest paràmetre determina quantes notícies apareixen al bloc de darrers anuncis.

Si el curs no té cap tauler d'anuncis, és recomanable que el valor del camp sigui 0.


El meu dubte està en si aquest "tauler d'anuncis" correspon realment al fòrum "Avisos i notícies" que venia preconfigurat... I, en el cas que no sigui així, com he de fer-ho? 


Gràcies, 

Gemma F. 

En resposta a GEMMA FABREGAS PUIG

Re: Avisos i notícies... és tauler d'anuncis?

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola Gemma,

Si mires, el paràmetre parla del "Bloc de darrers anuncis". No diu que surtin dalt de tot.

Pots canviar el "format" del curs... Hi ha un format que es diu "social" que mostra un fòrum "desplegat" però possiblement tampoc sigui el que vols.

Per tant, el més semblant al que vols és crear el bloc lateral de "Darrers Anuncis" i posar-lo per sobre dels altres. Tindràs la visualització (però en el lateral) dels darrers anuncis que hagis configurat en el paràmetre.

Joan