Fòrum de suport EIX (històric)

Esborrar llista csv

Re: Esborrar llista csv

per JOAN GUILLEN PELEGAY -
Nombre de respostes: 0

Genial Iris,

Ja ho tindríem. Aprofito per deixar uns comentaris finals respecte el treball amb els csv:

 - Si teniu alguna errada "prou gran" (si és només d'un usuari, millor editar-lo a mà) després de la càrrega d'usuaris, els passos anteriors documenten com fer servir també la pujada per csv per actualitzar (o esmenar) dades.

-  Respecte accents i altres caràcters que donen problema... És molt important tenir present el tema de la codificació. Si es fa bé, no cal patir pel contingut (les dièresi i altres). Seguiria recomanant el LibreOffice - Calc (per qui es trobi amb problemes) i tenir controlat un editor de text senzill (amb la Linkat utilitzaria el Gedit) per comprovar com ha quedat el csv abans de fer la pujada.

- I finalment encoratjar a qui s'estigui barallant amb les dades i la construcció dels csv. Sovint (depenent del programari que utilitzeu) no tindreu cap problema. I si aquesta acció us fa perdre el temps amb diversos entrebancs (que ja sabeu que es poden estalviar pujant les plantilles genèriques) després compensarà perquè tindrem controlada una eina molt potent per gestionar el nostre centre (de fet, no només pel Moodle, ja que molts altres aplicatius tenen funcionalitats semblants).

Ànims!

Joan