Fòrum de suport EIX (històric)

MOODLE DE L'ESCOLA O EIX?

MOODLE DE L'ESCOLA O EIX?

per Victor Garcia Soria -
Nombre de respostes: 1

Bona tarda, 

Al nostre centre disposem de Moodle https://agora.xtec.cat/ceipsantjosep/moodle/ però s'ha fet més un ús per part del professorat com espai de formació interna, no s'ha fet com espai d'interacció amb l'alumnat.

Davant d'això, segons el que he llegit EIX és un espai moodle, però la nostra pregunta és si tota la formació que oferireu per fer ús de l'espai EIX és totalment exportable a fer servir el moodle del centre.

El professorat que ho ha fet servir ho ha fet servir amb rol d'alumnat, i desconeixen com participar amb el rol de mestres.

I l'alumnat del centre no l'ha fet servir mai.

Si la formació que s'oferirà per l'espai EIX és totalment equiparable amb l'ús del moodle del centre doncs cap problema. Ara, si no fos el cas, i la formació que s'oferirà s'haurà d'adaptar a fer servir el nostre moodle, crec que seria convenient demanar també aquest espai EIX per part del nostre centre.

Moltes gràcies


08035350

Escola Sant Josep

Sant Vicenç dels Horts


En resposta a Victor Garcia Soria

Re: MOODLE DE L'ESCOLA O EIX?

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Víctor,

efectivament la documentació d'EIX us servirà per al vostre Moodle. I si alguna cosa no us quadra, no dubteu en preguntar i us donarem un cop de mà.

En principi, amb l'únic que podeu tenir problemes és amb la importació de CSV donat que la vostra estructura de categories és diferent. Ho podeu veure en aquest fil: https://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=136508

Fins ara,

Mònica