Llibres digitals a AGORA

Llibres digitals a AGORA

per FRANCISCO J. SANCHEZ CARAZO -
Nombre de respostes: 1
Hola:
El passat divendres vaig assistir a la presentació que nombroses editorials van fer dels seus llibres digitals pel curs vinent.
Una novetat per a mi va ser que algunes anunciaven que podríem integrar els seus llibres digitals dintre dels moodles que els centres tenim a AGORA.
Aquesta opció em va semblar molt interessant per simplificar la quantitat de plataformes/entorns en els que l'alumne haurà d'accedir (i aprendre a utilitzar) i simplificar la gestió d'usuaris i contrasenyes.
Intentar aconseguir més detalls dels comercials va ser impossible ja que no tenien gaire idea de que volia dir això. És per això que us demano si és certa aquesta informació i si ens podríeu explicar alguns detalls i en quin punt es troba el tema.
La veritat és que pensant en el tema se'm plantegen alguns dubtes com els relatius a la gestió dels alumnes per part de l'administrador del moodle o dels professors tenint en compte el tema de les llicències. També si els professors podran afegir tasques pròpies o no podran ser editors d'aquests cursos.
Gràcies

En resposta a FRANCISCO J. SANCHEZ CARAZO

Re: Llibres digitals a AGORA

per DANIEL FERNANDEZ GARCIA -
Els dubtes que planteges sobre la implementació en Agora de materials didàctics digitals en format moodle són molt raonables.
Jo afegiria un altre: en funció del volum de professorat-alumnat que s'adhereixi a aquesta fòrmula, creieu factible que Agora pugui aguantar la pressió? Perquè en alguna que altra reunió amb "especialistes" del tema 1x1 jo també he sentit insinuacions relatives a buscar-se aixopluc sota un hosting privat...