missatge d'ocupació de disc

missatge d'ocupació de disc

per IRENE RAMIREZ RUBIO -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

rebo el següent missatge

Benvolgut/da,

Aquest missatge és per informar-vos de què esteu a prop de superar el límit d'espai de disc disponible per al servei 'moodle2' d'Àgora. En cas de superar el límit d'espai consumit, els usuaris no hi podran pujar fitxers. Actualment heu consumit el 90.04% de la quota.

Els gestors dels serveis Àgora del centre poden sol·licitar l'ampliació de la quota del servei des de la secció altres sol·licituds de l'aplicació de gestió dels serveis d'Àgora.

Atentament,

He comprovat el paràmetres del meu Moodle https://agora-eoi.xtec.cat/eoiigualada/moodle/ i em diu usats 4500 de 8000 MB (poso imatge a sota). No ho entenc, això no és pas el 90%. És un error? o hi ha alguna cosa que no entenc o se m'escapa? cal que faci res més? cal que demani l'ampliació de la quota? Ara buscaré al fòrum com s'ha de fer... però si no cal, potser no val la pena... d'acord amb la imatge tinc gairebé el 50% lliure.

M'ho podeu aclarir? GRÀCIES!  

OCUPACIÓ DE DISC




En resposta a IRENE RAMIREZ RUBIO

Re: missatge d'ocupació de disc

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Irene,

com estàveu per sobre del 100% de quota hem fet una ampliació d'ofici perquè no us trobéssiu aquest matí que no podíeu treballar.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: missatge d'ocupació de disc

per IRENE RAMIREZ RUBIO -


ok, doncs el que veig are és correcte, oi? com veus tb he anat al meu àgora i he fet actualització. entenc que ara ja està tot ok, oi? Gràcies!!!

ocupació 2