Capacitat del servidor agora-eoi

Capacitat del servidor agora-eoi

per JOSEP BORRAS MORA -
Nombre de respostes: 4

Bon dia,

a l'Escola Oficial d'Idiomes de Barcelona-Drassanes ens preguntem si, en l'hipotètic cas que se suspenguin les classes presencials, el servidor agora-eoi aguantaria un augment significatiu d'usuaris accedint-hi i fent servir el Moodle com a eina per a poder continuar l'activitat docent.

Tingueu en compte que només a la nostra escola ja tenim al voltant de 9000 alumnes, i segurament molts altres docents d'altres EOI farien el mateix.

Moltes gràcies

Josep

En resposta a JOSEP BORRAS MORA

Re: Capacitat del servidor agora-eoi

per ANTONI GINARD LLADO -

       Hola Josep,

Actualment els servidors d'Àgora EOI, que estan separats del d'Àgora, tenen força capacitat sense usar, així que estan en condicions d'absorbir un increment significatiu d'ús de la plataforma. Dit això, com que a priori és molt difícil quantificar aquest increment, no podem descartar que en alguns moments els temps de resposta puguin ser més elevats.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a JOSEP BORRAS MORA

Re: Capacitat del servidor agora-eoi

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -

Bon dia Josep,

Des de l'Àrea TIC del Departament ens asseguren que es reforçarà al màxim el personal dedicat al seguiment i suport tècnic dels servidors per poder solventar qualsevol incidència en el mínim temps possible.

Amb tot, tingueu en compte que el nombre i la capacitat dels servidors amb què comptem és acotada, i podria ser que en algun moment es produïssin situacions puntuals de congestió.

El portal XTEC (http://www.xtec.cat) anirà informant en tot moment de la situació dels diversos serveis.