Imatge amb enllaç a un pdf a la barra esquerra

Imatge amb enllaç a un pdf a la barra esquerra

per MARIA CARME POUPLANA FANALS -
Nombre de respostes: 1

A la barra esquerra he posat una imatge (Jornada de portes obertes)  amb un enllaç URL que condueix a un pdf.

El problema és que ara he descobert que la pàgina web del meu institut s'hi pot arribar a través de dos direccions URL: https://agora.xtec.cat/iescanjofresa/  . Si vaig per aquest camí i faig clic sobre la imatge s'enllaça al document PDF , però en canvi si utilitzo la URL: http://www.inscanjofresa.com/ al fer clic sobre la imatge es queda penjat, a menys que trïi l'opció "obrir en una pestanya nova".

Què hauria de canviar perquè de les  dues formes funcioni bé, i al fer clic sobre la imatge s'obri el document pdf?


En resposta a MARIA CARME POUPLANA FANALS

Re: Imatge amb enllaç a un pdf a la barra esquerra

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Maria,

aquest problema es dóna pel tipus de redirecció que teniu al domini. Ara mateix navegueu tota l'estona sota el domini http://www.inscanjofresa.com/. Aquesta opció no és del tot recomanable ja que, tal com t'ha passat a tu, surten aquests tipus de problemes. Un altre problema habitual és que si vas a alguna part de la web, no hi ha forma de compartir-la ja que sempre surt el mateix URL al navegador. Per tal de resoldre el problema hauríeu de fer que un cop algú entra amb el domini propi, aquest readreci al domini d'Àgora i tota la navegació sigui amb aquests URLs. Ho pots trobar explicat a la PMF Com puc fer servir un domini propi a Nodes?

Pots trobar una explicació més ampliada en aquest altre fil del fòrum: https://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=71186#p362432

Fins ara,

Mònica