Nova versió: Habilitar agrupaments

Nova versió: Habilitar agrupaments

per Rosa Maria Trias i Capella -
Nombre de respostes: 6
Segons el noticiari de l'agora fa dies es va actualitzar a una nova versió, no sé si la 1.9.5 o superior, com que anteriorment: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=8621#p30901 s'havia demanat d'habilitar agrupaments i la resposta va ser que s'hi estava treballant, la meva pregunta és, Es podria habilitar ja aquesta opció tant bona per al tractament de la diversitat? Se que més d'un centre o professor que fins ara treballava amb phobos ho fa servir i si migruen a agora NO disposen d'aquesta eina. Gràcies per tot i ja direu el què Rosa Maria Trias
En resposta a Rosa Maria Trias i Capella

Re: Nova versió: Habilitar agrupaments

per Marc Guinjoan -
Em sembla que no costa gaire habilitar els agrupaments i no causa cap mena de problema. Pels professors que utilitzen aquest recurs és incòmode que no estigui habilitat.
En resposta a Marc Guinjoan

Re: Nova versió: Habilitar agrupaments

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola a tots!

Primer de tot, demanar disculpes el retard contestant les vostres peticions.

La característica d'agrupaments, ara per ara, està en estat experimental. Des de Moodle no recomanen el seu ús ja que el seu desenvolupament està incomplet i això podria donar problemes tant de seguretat com de funcionament de la plataforma.

Tot i així, quan el mòdul surti d'aquest estat el posarem a l'abast de tots vosaltres.

Salutacions,

Pau
En resposta a Pau Ferrer Ocaña

Re: Nova versió: Habilitar agrupaments

per Marc Guinjoan -
Hola, sabent que la característica d'agrupaments està en fase experimental, no es pot activar i deixar que cada professor decideixi si "s'arrisca" a utilitzar-la? Ja sabem que totes les noves implementacions han de passar una fase de prova, però si no la "provem" tampoc sabrem si ens funciona bé o no. Jo faig servir aquesta característica al moodle del meu institut i no hi he trobat pas cap problema, al contrari. (Com podeu veure no tenim encara el moodle a l'agora, ho farem quan tinguem garanties de no perdre les funcionalitats que ara tenim (agrupaments, editor de wiris, wiris quizzes...)).
En resposta a Marc Guinjoan

Re: Nova versió: Habilitar agrupaments

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Marc!

Tal i com va comentar el Pau, al servei Àgora no es permet l'activació de cap funcionalitat experimental per tal d'evitar possibles problemes en el rendiment dels servidors (ja que qualsevol disfunció a l'espai Moodle d'un centre pot arribar a afectar a la resta). A més, en aquest cas concret d'aquesta funcionalitat, és el propi Moodle qui posa textualment que "Aquest paràmetre habilita els agrupaments de grups (la implementació encara és incompleta)".

De totes formes prenem nota dels vostres suggeriments i, tan aviat com sigui possible els tindrem en compte per intentar veure si és possible trobar alguna via que permeti "experimentar" aquest tipus de funcionalitats.

Una abraçada i gràcies una vegada més pels vostres suggeriments!

Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Nova versió: Habilitar agrupaments

per Oriol Pallares -
Hola Sara,

Està ja disponible l'opció d'agrupaments?

Gràcies,

Oriol Pallarés
EOI Santa Coloma
En resposta a Oriol Pallares

Re: Nova versió: Habilitar agrupaments

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola Oriol,

Encara no... està en estat experimental a "Can Moodle" cosa que fa que nosaltres no la puguem activar pels motius que ja s'han comentat amb anterioritat en aquest fil.

Quan estigui activa avisarem amb una notícia enorme a primera plana!

Salutacions,

Pau