El meu administrador ha perdut privilegis

El meu administrador ha perdut privilegis

per Miquel Tomàs -
Nombre de respostes: 3
Bones, tinc un usuari "Administrador Escola Salou" amb el qual gestiono y configuro el Moodle de l'Escola en la que em trobo, fins ara sempre m'ha funcionat correctament tot, el meu usuari tenia tots el drets, però de cop i volta resulta que no tinc drets sobre els blocs, ara ja no trobo certes seccions al meu bloc d'administració com per exemple, la possibilitat de pujar fitxers al servidor, avui al intentar actualitzar el logotip de l'escola m'he trobat impossibilitat, he provat amb un altre usuari administrador (hi han 6) m'he trobat igual o pitjor, ja que alguns no tenen ni drets d'edició.

He posat els drets del rol administrador amb tot permès, els he restablert per defecte y res de res.

Moodle de l'escola

Gracies.
En resposta a Miquel Tomàs

Re: El meu administrador ha perdut privilegis

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Miquel!
El problema que comenteu està relacionat amb un canvi als permisos que heu fet alguna de les persones administradores del vostre espai Moodle. Així, per exemple, hem vist que heu editat el perfil dels estudiants i heu prohibit molts dels permisos que hi apareixen. Per tant, el que hauríeu de fer per solucionar aquest problema és desfer aquests canvis als permisos, deixar-ho tot tal i com estava i, enlloc de prohibit permisos deixar-los com a denegats (que és menys restrictiu).
Si teniu algun problema per fer aquest canvi ja ens avisareu indicant tot el que recordeu que vau canviar abans de tenir aquests problemes.
Una abraçada i sort!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: El meu administrador ha perdut privilegis

per Miquel Tomàs -
Moltes gracies, tot solucionat, tenies raó, el problema venia donat amb els permisos per defecte del rol global "estudiant", que es el rol per defecte a la primera plana, al prohibir certs permisos sembla ser que amagava opcions d'administració sense respectar el rol global dels usuaris amb mes permisos, ara que només estan "denegats" tot torna a funcionar.

Gracies. Complicitat