Una qüestió estètica

Re: Una qüestió estètica

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0

Hola, Cesar,

pel que veiem feu servir codi HTML per muntar aquestes taules, la nostra recomanació és que feu servir les eines del propi Moodle per evitar aquest tipus d'errors. Us hem activat les opcions avançades de les taules perquè ho pugueu fer amb més opcions.

A més, hem vist que teniu "adware" al vostre lloc, en concret s'han detectat més de 20 llocs on teniu codi maliciós que hauríeu de netejar: https://agora.xtec.cat/ies-argentona/moodle/local/agora/adware/index.php

Per fer-ho cal que accediu a cadascun dels recursos i normalment a l'apartat "Descripció" sembla que no hi hagi res però si mireu l'HTML veureu que hi ha codi estrany que heu d'eliminar i desar.


Possiblement un cop s'hagi eliminat tot l'adware del lloc, els errors de visualització desapareixeran. A més, si us fixeu a la portada del Moodle, tampoc no acaba de carregar mai el calendari i no és possible accedir a l'Administració del lloc.

Podeu trobar més informació sobre aquest tema a la PMF Detectar i eliminar Adware "Programari de publicitat" del Moodle d'Àgora

Fins ara,

Mònica