Eliminar opció "Pàgina anterior" dins d'un qüestionari

Eliminar opció "Pàgina anterior" dins d'un qüestionari

per JORDI MARFULL SALAS -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Per tal d'evitar que els alumnes es puguin copiar durant la realització d'un examen fet amb qüestionari de Moodle no m'interessa que puguin desplaçar-se d'una pregunta a una altra amb els botons "Pàgina anterior" / "Pàgina següent".  Sempre hi ha l'alumne dròpol que va buscant les preguntes que l'interessa i copia les respostes que veu que posa l'alumne/s del seu/s costat/s.

No té sentit que Moodle permeti que un /a alumne/a es pugui desplaçar entre les preguntes d'un qüestionari editat perquè preguntes i respostes surtin de manera aleatoria (amb les opcions "Barreja preguntes" i "Barreja dins de les preguntes". 

Actualment estic creant un curs nou i no tinc un Banc de preguntes molt gran i per tant en els meus qüestionaris utilitzo totes les preguntes d'una categoria. A la majoria de les aules d'informàtica la distància entre les pantalles del diferents ordinadors és molt petita, els ordinadors estan molt a prop l'un de l'altre,  i els alumnes se n'adonen que tenen les mateixes preguntes, ni que surtin per diferent ordre. L'alumne pot haver no estudiat i no saber les respostes a les preguntes, però no és tonto i si se'l permet copiar ho fa. Cal posar tots els mitjans per evitar-ho o al menys reduir la probabilitat de còpia al mínim. 

COM PUC EDITAR UN QÜESTIONARI PERQUÈ EL BOTÓ "PÀGINA ANTERIOR" DESAPAREGUI?

Gràcies


Etiquetes:
En resposta a JORDI MARFULL SALAS

Re: Eliminar opció "Pàgina anterior" dins d'un qüestionari

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Jordi,

als paràmetres del qüestionari, has de triar la navegació "Seqüencial" per tal que l'alumnat no pugui navegar pel qüestionari mentre el fa.


Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Eliminar opció "Pàgina anterior" dins d'un qüestionari

per JORDI MARFULL SALAS -

Hola Mónica,

L'opció "Mèdode de navegació" en principi queda amagada a l'apartat "Aspecte" i no l'havia vist.

Moltes gràcies per la ràpida resposta,

Jordi