Afegir un giny a la pàgina on es troba un calendari

Afegir un giny a la pàgina on es troba un calendari

per Marc Vilanova Serichol -
Nombre de respostes: 1

Bon dia,

Tenim un calendari al qual donem accés amb giny però també a través de la seva ubicació. En aquest darrer cas quan s'accedeix a la pàgina del calendari no sóc capaç d'agefir un giny de manera que no quedi amb el típic reuadre gris!! Evidentment he provat per personalitza > ginys  > barra esquerra, però no sóc capaç de fer visible el giny a aquesta "pàgina" (calendari)

https://agora.xtec.cat/iesvilatzara/calendar/vilatzara/

Gràcies,

Marc

Fitxer adjunt Captura.PNG
En resposta a Marc Vilanova Serichol

Re: Afegir un giny a la pàgina on es troba un calendari

per ANTONI GINARD LLADO -

       Hola Marc,

La barra de ginys no es pot treure, però pots afegir un giny que només aparegui en visualitzar la pàgina del calendari. Per fer-ho has d'anar a Tauler | Aparença | Ginys i afegir un giny al quadre corresponent a la barra esquerra.

Per aconseguir que aquest giny només aparegui en visualitzar el calendari, has de fer clic al botó Visibilitat del giny i triar les opcions: Mostra, Tipus de contingut i Calendari. Per a que ja ho tingueu, hem afegit un giny de tipus text amb aquesta configuració. Com que hem deixat en blanc el títol i el contingut del giny, ara hi ha un giny que no mostra cap contingut i fa l'efecte de que "hem tret" el text que deies.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora