CSS i Moodle Mobile

CSS i Moodle Mobile

per JUAN ENRIQUE BASELA CABA -
Nombre de respostes: 1

Benvolgudes.

Un parell de preguntes.

Primer. El full d'estils extern (CSS) que tenim posat al tema XTEC2, no funciona al Moodle Mobile? Hi ha alguna manera d'actuar sobre l'aparença del Moodle Mobile? Si la resposta és sí, existeix algun tutorial de com fer-ho? I, ja posats, hi ha algun tutorial o curs sobre el Moodle Mobile (català i castellà, preferentment... si és en anglès, ho intentarem)?

Segon. Les activitats de l'H5P no es veuen al Moodle Mobile (ens surt "This site is not configured properly for displaying mobile H5P content. Please contact a site administrator"). Ens passa només a nosaltres? Cal que fem alguna cosa per activar-ho?

Com sempre, moltes gràcies i molts records... I com es pot veure comptar les preguntes que fem no és el nostre fort Complicitat

En resposta a JUAN ENRIQUE BASELA CABA

Re: CSS i Moodle Mobile

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Enric,

efectivament el CSS del vostre Moodle no afecta a l'APP. De totes maneres ara que s'està fent la MoodleMoot a Barcelona aprofitarem per preguntar a l'equip de Mobile si tenen documentació per a customitzar-lo d'alguna forma si és que es pot fer a nivell d'un sol Moodle i no de tot Àgora.

Pel que fa a l'H5P efectivament en ser un plugin de tercers no es visualitza amb l'App. De cara a futures versions sí que sembla que hi serà, almenys això ens han dit aquí a la Moot.

Fins ara,

Mònica