Problemes amb els rolls

Problemes amb els rolls

per CARMELO RAMIREZ GARCIA -
Nombre de respostes: 6

Hola,

Ins. Jaume Balmes de Barcelona (08013111): agora.xtec.cat/ies-jaumebalmes/moodle

Em trobo el següent problema amb el professorat que té assignat el roll de Gestor de Cursos. Quan creen un curs, per defecte, no son professor editor del curs i, el que és més greu, no poden assignar ni usuaris ni poden editar el curs. Això, que no m'havia passat mai, no passa amb tot el professorat i no entenc com solucionar el problema. He comparat permisos de entre professorat que sí que pot i el que no, he esborrat un professor, l'he tornat a crear, assignant-li de nou el roll de Gestor... i tot continua igual, com ja he dit, no sé que fer per solucionar la situació. Perquè podeu veure un dels usuaris als quals els passa això, mserra6, i en canvi dels que no els hi passa, jsilles.

Gràcies

En resposta a CARMELO RAMIREZ GARCIA

Re: Problemes amb els rolls

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Carmel,

Moodle ha canviat aquest comportament des de la versió 3.5. El rol creador de cursos ara només pot fer això, crear cursos; però no pot fer d'altres accions com passava abans. Si voleu us podem crear un rol nou, per exemple "Creador de cursos amb drets d'edició" i vosaltres mateixos podeu assignar a les persones que vulgueu a aquest rol que tindria el mateix comportament que abans.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Problemes amb els rolls

per ELISABET ALSINA PAGES -

Bon dia Mónica,


tinc el mateix problema . Hi ha prodessors editors que no poden editar els cursos que creen.

He vist que borrant la seva inscripció al curs i afegint-la de nou es soluciona ja que apareix també el rol de creador de cursos.

Hi ha alguna altra forma de solucionar-ho?


Bet Alsina,

Institut Vilatzara


En resposta a ELISABET ALSINA PAGES

Re: Problemes amb els rolls

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Bet,

tal com comentava al missatge anterior:

El rol creador de cursos ara només pot fer això, crear cursos; però no pot fer d'altres accions com passava abans. Si voleu us podem crear un rol nou, per exemple "Creador de cursos amb drets d'edició" i vosaltres mateixos podeu assignar a les persones que vulgueu a aquest rol que tindria el mateix comportament que abans.

Si voleu, us podem crear aquest rol.

Ja ens direu,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Problemes amb els rolls

per ELISABET ALSINA PAGES -

Hola Mónica,

doncs si en podeu crear aquest rol que comentes us ho agrairia, ja que tots els professors els tinc com a creador de cursos.

Bet