penjar imatges els estudiants

penjar imatges els estudiants

per Neus Molina -
Nombre de respostes: 2
Hola,
Sóc l'administradora d'un phobos.xtec.cat/moodle personal, on des de fa anys, coordino la creació de contes entre grups de diferents escoles de Barcelona.
Aquest estiu vaig actualitzar el moodle

Fins ara els "estudiants" podien penjar les imatges que volien, i aquest curs no trobo la manera de que puguin fer-ho.

Que haig de fer perquè puguin pujar les il·lustracions dels contes?

Una altra qüestió. He intentat tenir un agora, però com que el curs passat estava en un centre, aquest en un SE i el proper no sé on seré, no sé com puc tenir-lo i tenir menys problemes de manteniment, ja que al fer l'actualització vaig perdre les imatges i vaig tenir que tornar a pujar-les una a una

Moltes gràcies
Neus
En resposta a Neus Molina

Re: penjar imatges els estudiants

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Neus!

Sóc l'administradora d'un phobos.xtec.cat/moodle personal, on des de fa anys, coordino la creació de contes entre grups de diferents escoles de Barcelona.
Aquest estiu vaig actualitzar el moodle. Fins ara els "estudiants" podien penjar les imatges que volien, i aquest curs no trobo la manera de que puguin fer-ho.
Et recomanem que, si no ho has fet ja, enviïs el dubte al fòrum Espai Moodle a XTEC Fòrums on esperem que et puguin ajudar! És important que, quan enviïs aquest missatge indiquis amb quina versió de Moodle treballes perquè et puguin orientar millor. Tingues en compte que aquest fòrum és per demanar qüestions relacionades estrictament amb el funcionament del Moodle d'Àgora (com ara la segona pregunta que ens fas).

Una altra qüestió. He intentat tenir un agora, però com que el curs passat estava en un centre, aquest en un SE i el proper no sé on seré, no sé com puc tenir-lo i tenir menys problemes de manteniment,
Només els centres i serveis educatius poden demanar un espai Moodle a Àgora i, per tant, no és possible disposar d'espais Àgora a nivell personal. Per tant, el que hauràs de fer si vols utilitzar Àgora és migrar el contingut (mitjançant els propis mecanismes d'importació/exportació que ofereix Moodle) de forma manual cada cop que et canviïn de centre Trist

Bezos, abrasos, sort i fins aviat!
Sara


En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: penjar imatges els estudiants

per Neus Molina -
Moltes gràcies Sara,

Crec que si haig de fer les migracions manualment, seguiré amb el phobos, mentre existeixi, fent les actualitzacions cada estiu, mica en mica, aniré aprenent i fent-ho millor i més ràpidament.

Fins una altra
Neus