Fòrum Àgora-MOODLE

Rol Creador de cursos

Rol Creador de cursos

per XAVIER ANTONI VILA PUIG -
Nombre de respostes: 5

Hola,

sóc en Xavier Vilà, administrador del Moodle de l'INS Lacetània (https://agora.xtec.cat/inslacetania). Fins ara, quan arribava un profe nou al centre li assignava el rol global de creador de cursos i automàticament també tenia el d'editor de cursos. Des de fa pocs dies que això ja no passa, el de professor editor no li apareix, per tant pot crear cursos, però no els puc editar. Com ho puc solucionar?

Gràcies

Xavier Vilà Puig

En resposta a XAVIER ANTONI VILA PUIG

Re: Rol Creador de cursos

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Xavier,

amb la nova versió de Moodle ha canviat el comportament d'aquest rol. Hem vist que hi ha una incidència creada a Moodle (https://tracker.moodle.org/browse/MDL-66683). Segurament ho resoldran en un futur.

De moment, ho hem arreglat al vostre Moodle donant uns permisos al rol Creador de cursos. Tingues en compte que als cursos ja creats un administrador o gestor haurà de donar el rol "professor editor" de forma manual ja que el canvi només funcionarà amb cursos que es creïn a partir d'ara.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Rol Creador de cursos

per ARNAU SANCHEZ FARRERAS -

Hola, ens passa el mateix.

Ens podríeu retocar o dir quines són les capacitats que s'han de modificar per tal que el Creador de cursos també faci de Professor Editor del curs que ha creat?

Moltes gràcies,

Arnau

https://agora.xtec.cat/iesm-jmzafra/moodle/