cursos que han desaparegut

cursos que han desaparegut

per ALEXANDRA ALVAREZ ARTIGA -
Nombre de respostes: 2

Bona tarda, tinc una consulta una mica urgent. 

En l'aula moodle del meu centre, com a administradora, he eliminat un curs d'un professor que ja no treballa al centre, i ara en anar a gestionar la resta de cursos, no em surten els cursos en el llistat. A cada categoria hi hauria d'haver entre 5-9 cursos invisibles perquè encara no hem començat les classes, i només es veu un curs que està obert. 

Si els busco per nom els trobo però no em surten dins de la categoria - és més, on s'indica els cursos que té cada categoria tampoc no hi surten contabilitzats. A algú altre li ha passat? No es veuen enlloc en la gestió de cursos. 

Moltes gràcies per l'ajuda.

En resposta a ALEXANDRA ALVAREZ ARTIGA

Re: cursos que han desaparegut

per Anna Cruells -

En el nostre centre, agora-eoi.xtec.cat/eoisabadell,  passa el mateix. No es veuen els cursos ocults. El divendres passat, sense més ni més es van poder veure per un moment, però a la tarda ja no es tornaven a veure i durant el cap de setmana hi he entrat, com administradora, de tant en tant, fins i tot amb el mòbil i... no es veuen.

Ja direu a què pot ser degut.

Gràcies,

Anna

En resposta a Anna Cruells

Re: cursos que han desaparegut

per MONICA GRAU PRIETO -

Bon dia,

revisarem el problema amb els cursos ocults, de moment, el que podeu fer és recarregar la pàgina vàries vegades fins que es vegin aquests cursos.

Disculpeu les molèsties.

Fins ara,

Mònica