enviar missatges

enviar missatges

per JOSE ANGEL CABRERO PICO -
Nombre de respostes: 3

Hola

estic buscant la manera d'enviar un missatge de un alumne a professor. L'any passat, clicaba el nom > missatges >contactes i feia la recerca de la persona en qüestió, però ara faig el mateix i no em surto.

Com ho puc fer?


Gràcies. 

En resposta a JOSE ANGEL CABRERO PICO

Re: enviar missatges

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Jose Angel,

a la darrera actualització del Moodle, han canviat la configuració per defecte de la missatgeria privada per alinear-se amb la nova llei de protecció de dades. Ara, per defecte, només és possible escriure als usuaris dels cursos on s'està inscrit.

Aquesta configuració es pot canviar de forma general al Moodle i un cop canviada, cada usuari s'ho pot personalitzar. Per fer-ho cal seguir els passos següents:

  1. Accedir (amb l'usuari "admin" del Moodle) a Administració del lloc | Configuració avançada i marcar el paràmetre "Allow site-wide messaging - messagingallusers".
  2. Després de fer aquest canvi, els usuaris podran configurar la seva missatgeria fent clic a la iconeta de Missatges i seguidament fent clic a l'eina d'engranatge. Les opcions disponibles són les següents:

     
Fins ara,
Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: enviar missatges

per JOSE ANGEL CABRERO PICO -

Redéu Mònica, 

com saps tant? Ara digues-me la veritat! Tu t'has reencarnat, oi? Je je. 

Gràcies per la teva saviesa. Crec que per ara ho deixarè així, per a què puguin contactar amb el seu grup que és el que toca. 

Bon día