Problema amb ediciò i actualització de pàgines

Problema amb ediciò i actualització de pàgines

per Elena Ferro Gay -
Nombre de respostes: 2

Hola,

aquesta última setmana a https://agora.xtec.cat/insmartipous/ no es pot actualitzar cap pàgina. Quan es fa una actualització de pàgines que estaven buides, no apareix el nou contingut i, a més, quan s'hi accedeix amb l'usuari administrador a la visualització de la web, no apareix l'opció d'editar aquestes pàgines en concret de manera directa. De fet, quan s'entra amb un usuari, no apareix l'usuari a dalt a la dreta ni l'opció d'entrar al tauler, i és quan s'intenta editar alguna pàgina que sí es pot que apareix la opció.

Com ho podem solucionar? Gràcies.


En resposta a Elena Ferro Gay

Re: Problema amb ediciò i actualització de pàgines

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Elena,

Hem fet algunes proves i el que hem trobat és que el navegador Firefox no actualitza immediatament les pàgines. Per exemple, si visites una pàgina, la modifiques i la tornes a visitar, continua mostrant el contingut antic fins que es força l'actualització de la pàgina (prémer CTRL + F5). Amb el navegador Chrome, això no ens ha passat.

En qualsevol cas, els canvis es desen; és el navegador que no actualitza immediatament la seva memòria cau. Pots comprovar si es tracta d'aquesta casuística? Si és que no, si us plau, indica'ns alguna pàgina i un usuari amb el que això t'estigui passant.

També hem vist que el problema que t'he descrit no és exclusiu del vostre Nodes, així que sigui el que sigui que ho motiva, no és res que hàgiu fet vosaltres. Ho investiguem.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Problema amb ediciò i actualització de pàgines

per Elena Ferro Gay -

Hola!

He fet la prova amb Chrome i funciona bé. El que m'ha sorprès és que fins ara des d'aquest ordinador sempre treballava amb firefox i no havia tingut problema.


Moltes gràcies,


Elena