Ocultar correu electrònic i enviar correu a través web

Ocultar correu electrònic i enviar correu a través web

per Jose Maria Sole Valls -
Nombre de respostes: 3

Hola, 

com a centre, estem començant a utilitzar el servei Nodes. Em trobo amb 2 qüestions relacionades amb el correu electrònic.

Voldria que m'expliquessiu els passos per poder enviar un correu electrònic clicant sobre el nom de la tutora m'estic referint al giny grup-classe. Ara hi ha un camp per escriure el correu electrònic, però queda visible i crec que no és massa interessant (spam).

També m'agradaria que clicant a una icona de la capçalera sigui possible enviar un correu electrònic al centre. 

Fem servir l'autentificació a través de google.

Salut 


Josep M

En resposta a Jose Maria Sole Valls

Re: Ocultar correu electrònic i enviar correu a través web

per Administrador/a XTEC -

Bon dia Josep Maria,

El giny grup-classe és únicament informatiu, no es permet enviar un mail fent clic sobre el mail del tutor. El que podeu fer quan afegiu contingut a un article o una pàgina es fer clic al botó insereix/edita un enllaç i escriure mailto:direcció_correu_electrònic. Aquí un exemple: https://agora.xtec.cat/cfabarceloneta/el-centre/on-som/

Per enviar un correu al centre, cal que ompliu el camp "Adreça electrònica" de la secció "Contacte principal" això ho trobareu a Personalitza --> Identificació del centre. 


Salutacions

En resposta a Administrador/a XTEC

Re: Ocultar correu electrònic i enviar correu a través web

per Jose Maria Sole Valls -

Hola,

No m'agrada el mailto, perquè m'obre el gestor de correu electrònic. Jo voldria un formulari web basat en php.

Per altra banda on és l'enllaç per posar l'enllaç al contacte principal de l'escola? Per cert ho fa també amb mailto?

Gràcies

Josep M 

En resposta a Jose Maria Sole Valls

Re: Ocultar correu electrònic i enviar correu a través web

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Josep M,

Al Nodes no hi ha cap funcionalitat per fer formularis de contacte, així que l'única manera de que contactin amb vosaltres és publicar l'adreça de correu electrònic.

En el disseny del Nodes es va preveure un camp per a l'adreça de contacte que forma part de la identificació del centre, la qual es troba en un petit quadre a dalt a l'esquerra, just a sota del dos quadres amb el nom i el lema del centre. L'adreça que s'indica a la identificació del centre apareix amb un mailto.

Per modificar la identificació del centre has de fer clic a l'enllaç Personalitza que apareix a la barra negra superior (la que inclou el logotip de la Generalitat). A la pàgina que es carrega veuràs una columna a l'esquerra amb el text Identificació del centre, des d'on podràs accedir al formulari per editar-la.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora