Thumbs en pàgina de Departaments didàctics

Thumbs en pàgina de Departaments didàctics

per MARIA VICTORIA SANTOLARIA MALO -
Nombre de respostes: 2

Bon dia,

Acabo d'entrar a la web del nostre centre (https://agora.xtec.cat/iesrafaelcasanova/) per afegir una informació i he vist que han desaparegut les imatges que apareixen a l'apartat de Departaments didàctics. Quan entro a Editar el text les veig perfectament, però tant al meu mòbil com amb el meu ordinador si entro com a usuari no surten les images i en el seu lloc posa "Thumb de física i química" (https://agora.xtec.cat/iesrafaelcasanova/3-departaments-didactics/), etc. El mateix passa quan entro a cada departament en concret.

Gràcies,

Vicky

En resposta a MARIA VICTORIA SANTOLARIA MALO

Re: Thumbs en pàgina de Departaments didàctics

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Vicky,

Fa uns mesos es va canviar la navegació per defecte a tot Àgora de manera que es va passar d'utilitzar el protocol http (sense encriptació) al protocol https (amb encriptació). L'ús de l'encriptació permet una navegació més segura pels llocs web.

Probablement aquestes pàgines es varen crear abans d'aquest canvi i, per aquest motiu, les imatges estaven enllaçades mitjançant el protocol http. Hem editat la pàgina dels departaments didàctics i les pàgines directament enllaçades des d'aquesta i hem modificat els enllaços http per https. D'aquesta manera s'ha resolt el problema.

És possible que us trobeu amb aquest mateix problema en altres pàgines. En aquest cas heu d'editar les pàgines afectades, anar a la vista de text i canviar els enllaços http per https.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora