Fòrum Àgora-MOODLE

Valoració automàtica competències?

Valoració automàtica competències?

per carles fornas -
Nombre de respostes: 1

Bon dia

Seria possible que un alumne en concloure un qüestionari o  una tasca que tenen vinculada una competència, s'adjudiqués automàticament un nivell d'assoliment d'aquesta competència, escalat amb la nota obtinguda en el qüestionari?

És a dir si l'alumne treu un 10, automàticament assolís el màxim nivell (3, que en una majoria de casos és el més elevat) en comptes d'haver-lo d'omplir manualment? Està pensat així oi, o els nivells d'assoliment depenen de l'etapa educativa i per tant s'han d'entrar necessàriament de manera manual?

Si s'han d'entrar manualment es podrien visualitzar tots els alumnes a l'hora? He fet unes proves i sembla que cal anar un per un. Seria ideal que fos similar a l'entrada de notes del Qualificador (opció qualificació ràpida)

En resposta a carles fornas

Re: Valoració automàtica competències?

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Carles,

no és possible fer això que demanes, tu pots definir el nivell d'assoliment de forma automàtica però no per nota obtinguda a un qüestionari. És a dir, si es completa el qüestionari es completarà la competència amb el nivell d'assoliment que li hagis definit per defecte.

Moodle no deixa d'evolucionar per tant, és possible que a properes versions, es simplifiqui o millori l'assoliment de competències.

Fins ara,

Mònica