No es visualitza un submenú

No es visualitza un submenú

per ROSA M. OBRADORS PUIGDELLIVOL -
Nombre de respostes: 2

Hola!

En el Menú principal, dins a documents hem creat una Pàgina per al Projecte Lingüístic, i no es visualitza quan despleguem el menú.

https://agora.xtec.cat/ceip-montserrat-suria/documents/projecte-linguistic/

No sé què he fet malament quan he definit el menú, ja que quan entro en un subapartat del menú documents queda en el menú de l'esquerra.

Tampoc aconsegueixo que en el menú esquerra quedin en l'ordre que jo he posat quan he definit el menú Documents.

Em podeu ajudar?

Moltes gràcies


Envio captures de pantalla.


En resposta a ROSA M. OBRADORS PUIGDELLIVOL

Re: No es visualitza un submenú

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bona tarda Rosa Maria,

Hi ha tres elements diferents barrejats:

  • El menú principal (el desplegable de la Portada). En aquest menú falta posar l'enllaç a la pàgina de Projecte lingüístic, per això no apareix en la primera imatge que adjuntes.


  • El menú Documents. En aquest menú has afegit l'enllaç i per tant si l'afegeixes com a Giny en alguna pàgina s'hauria de visualitzar en l'ordre que l'has configurat. Però aquest giny de menú NO el llistat que apareix a la pàgina de documents.
  • Subpàgines de la barra esquerra. Per exemple, la pàgina Projecte lingüístic està creada amb la plantilla subpàgines, i això vol dir que no se li pot assignar un giny lateral. A més per ser de la plantilla subpàgines, li apareixerà a l'esquerra un "menú" automàtic de totes les pàgines que en formen part. En aquest cas, l'ordenació és la mateixa de l'edició de les pàgines, és a dir:


Per tant, faltaria que afegeixis l'enllaç de Projecte lingüístic al menú principal i quant a la pàgina de Documents, has de triar si les fas pàgines independents amb un giny lateral de menú Documents que les enllaci, o si canvies l'ordre de les subpàgines perquè el desplegable lateral coincideixi amb l'ordenació que vols.

És una mica embolicat, però esperem que estigui prou explicat.

Salutacions,

Isabel