Fòrum Àgora-NODES

Problemes per accedir amb usuari Google

Problemes per accedir amb usuari Google

by PERE LLORET BAYOD -
Number of replies: 3

Hola, a la web https://agora.xtec.cat/iescassa/ no hi podem accedir amb usuaris google, diu que el domini de la nostra adreça no està autoritzat a entrar. Ho he provat amb usuaris @xtec.cat, @gmail.com i @inscassa.cat. He seguit el tutorial i he creat quatre projectes API diferents, ja no sé què més puc provar. Em podeu donar un cop de mà? Gràcies.

In reply to PERE LLORET BAYOD

Re: Problemes per accedir amb usuari Google

by Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Pere,

Hem accedit al vostre Nodes i la configuració sembla correcta així que el problema deu estar en la configuració del projecte a la consola de Google.

Quin tutorial heu seguit?

Pot ser que en el moment de crear el projecte o les credencials no hàgiu identificat el domini XTEC del web? És a dir, a l'hora de crear el projecte heu de comprovar que l'organització sigui XTEC.CAT, i quan creeu les credencials heu de posar:

  • Orígens de JavaScript autoritzats https://agora.xtec.cat
  • URIs de redirecció autoritzats https://agora.xtec.cat/nomdelcentre/wp-content/plugins/wordpress-social-login/hybridauth/?hauth.done=Google

Comproveu que les dades de la consola són correctes. Si no podeu comprovar totes les dades, creeu un nou projecte (i elimineu els que no funcionin).

De totes maneres, si ens indiqueu quin tutorial heu seguit podem comprovar que estigui actualitzat.

Salutacions,

Isabel

In reply to Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Problemes per accedir amb usuari Google

by PERE LLORET BAYOD -

Isabel, he seguit el tutorial que hi ha dins les preguntes freqüents d'aquest fòrum, l'única diferència que veig és que a http://agora.xtec.cat no hi ha la S d'httpS. Suposo que aquest no és el problema. El tutorial s'assembla molt però hi ha alguna cosa diferent, potser no és el més actual.

El projecte està dins de l'organització Xtec.cat. I l'Url de redireccionament és la mateixa, ja hi poso el nom del centre. 

Em pots enviar un tutorial més actualitzat? Se t'acut alguna altra cosa que pugui haver fet malament? Gràcies.

In reply to PERE LLORET BAYOD

Re: Problemes per accedir amb usuari Google

by PERE LLORET BAYOD -

Hola, ja està solucionat! Dins d'Opcions - WP Social login - Bouncer tenia activat Filters by emails domains name. Ara ja puc entrar amb usuaris Google. Gràcies i fins la propera.