No funciona agora?

No funciona agora?

per DANIEL FERNANDEZ GARCIA -
Nombre de respostes: 5
Estics provant des de fa una hora d'entrar al moodle del meu centre i no puc de cap manera. Simplement no es descarrega la pàgina principal.
SOS perquè aquesta tarde començo un curs de formació i necessito accés fiable al moodle del meu centre:

http://agora.xtec.cat/iesalcarras/moodle

He notat també els darrers dies certa lentitud en la descàrrega de les pàgines.
En resposta a DANIEL FERNANDEZ GARCIA

Re: No funciona agora?

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Daniel!
Hem notificat el problema a l'equip d'Arquitectura tecnològica i estan revisant quina pot ser la causa. Heu pogut entrar o continueu tenint problemes?
Una abraçada i fins ara!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: No funciona agora?

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Daniel!
L'equip d'Arquitectura Tecnològica ha donat amb l'origen del problema i estan en vies de solucionar-ho. De moment però, si us torneu a trobar amb aquest problema podeu afegir una barra al final del URL (és a dir, http://agora.xtec.cat/iesalcarras/moodle/ enlloc de http://agora.xtec.cat/iesalcarras/moodle).
Una abraçada i gràcies per tot!
Sara

En resposta a DANIEL FERNANDEZ GARCIA

Re: No funciona agora?

per Juan Rincón Casado -
Jo també porto dos dies sense poder entar al moodle del meu centre. Ni aquest fòrum. Avui, dia 24 a les 18.30 puc entrar al moodle de àgora. Teniu problemes al servidor els dies 22 i 23 a la tarda 6 a 9 de la nit?
En resposta a Juan Rincón Casado

Re: No funciona agora?

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Juan!
Quan dius que no pots entrar al Moodle del teu centre, et refereixes a que no carrega cap pàgina o a que en introduir el nom d'usuari i contrasenya no et deixa entrar? Aquesta setmana, com deus haver vist al fòrum, hi ha hagut algun problema amb el servidor (com ara que de tant en tant caduquen les sessions de Moodle o augmenta el temps de càrrega de les pàgines). Ara bé, en principi algun d'aquests problemes ja estan resolts i esperem poder resoldre el de caducitat de les sessions més aviat possible.
Per tant, si veus que els problemes persisteixen ja ens avisaràs, indicant, a més de l'enllaç del vostre espai Moodle, una descripció detallada del que passa.
Una abraçada i fins aviat!
Sara