Capçalera de Noodes fixe

Re: Capçalera de Noodes fixe

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -
Nombre de respostes: 0

Bon dia,

Ara mateix apareix directament l'URL i faltaria afegir alguna imatge perquè actuï de botó (imatge on clicar) representatiu d'allà on ens redirigirà, i que no es vegi l'URL. Com fer això?

  • Mode Visual:

Editeu la pàgina de portada i accediu al Mode Visual de l'editor (1). Després afegiu un fitxer multimèdia (2), és a dir la imatge que vulgueu que faci de botó. Seleccioneu la imatge inserida i li afegiu un enllaç (3). Finalment modifiqueu l'enllaç que apareix per la pàgina on voleu que redirigeixi en clicar (4) i apliqueu el canvi.


  • Mode Text:

Si us interessa editar el contingut mitjançant codi HTMLhtml, podeu afegir la imatge i l'enllaç dins de cada cel·la de la taula amb un codi similar a aquest:

<td style="width: 86px; height: 89px;"><a href="URLderedirecció"><img class="alignnone wp-image-1514 size-thumbnail" src="URLdelaimatge" alt="" width="150" height="150" /></a></td>

Mostra de codi HTML aplicat en l'exemple del mode visual:

<td style="width: 86px; height: 89px;"><a href="http://agora.xtec.cat/ceiplapau/categoria/infantil/p3/"><img class="alignnone wp-image-1514 size-thumbnail" src="https://agora.xtec.cat/ceipmontcau-gelida/wp-content/uploads/usu2023/2014/09/logo-escola.png" alt="" width="150" height="150" /></a></td>

Salutacions,

Isabel