Capçalera de Noodes fixe

Capçalera de Noodes fixe

per Victor Manuel Tarrida Barranco -
Nombre de respostes: 3

Molt bones, 


Estic intentant incrustar un giny estàtic a la portada de la nostra pàgina de l'escola que enllaçi directament amb els nostres "blocs" tipus com la d'aqeusta escola amiga. Deixo el link per qui ho sàpiga m'ajudi.

 https://agora.xtec.cat/ceiplapau/

Voldria el mateix que ells amb els cursos de P3 a 6è.


Espero que s'entengui. Somrient





En resposta a Victor Manuel Tarrida Barranco

Re: Capçalera de Noodes fixe

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Victor Manuel,

En el cas del Nodes que heu indicat el que han fet és, afegir unes imatges que en clicar enllacen amb l'URL de la plana desitjada.

La ubicació dels "botons" és el cos de la pàgina principal (portada) de manera que sempre apareixerà en primer lloc i els nous articles que es publiquin apareixeran a partir d'aquest espai (que normalment deixem en blanc).

Quan editeu la pàgina principal heu d'afegir les imatges que vulgueu (en el Nodes indicat ho han fet dins una taula) i inserir un enllaç. 

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Capçalera de Noodes fixe

per Victor Manuel Tarrida Barranco -

Bon dia Isabel,

Crec que mig entenc la idea, però no acabo d'entendre el concepte dels "botons", no se com incrustar aquests botons i que portin associada la URL que jo vulgui. En aquest cas una pàgina del propi Noodes. He aconseguit crear la taula amb les URL directes, però no la creació dels "botons".

T'adjunto la nostra pàgina perquè ho vegis. Gràcies per avançat!

Salutacions.

https://agora.xtec.cat/ceipmontcau-gelida/

En resposta a Victor Manuel Tarrida Barranco

Re: Capçalera de Noodes fixe

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia,

Ara mateix apareix directament l'URL i faltaria afegir alguna imatge perquè actuï de botó (imatge on clicar) representatiu d'allà on ens redirigirà, i que no es vegi l'URL. Com fer això?

  • Mode Visual:

Editeu la pàgina de portada i accediu al Mode Visual de l'editor (1). Després afegiu un fitxer multimèdia (2), és a dir la imatge que vulgueu que faci de botó. Seleccioneu la imatge inserida i li afegiu un enllaç (3). Finalment modifiqueu l'enllaç que apareix per la pàgina on voleu que redirigeixi en clicar (4) i apliqueu el canvi.


  • Mode Text:

Si us interessa editar el contingut mitjançant codi HTMLhtml, podeu afegir la imatge i l'enllaç dins de cada cel·la de la taula amb un codi similar a aquest:

<td style="width: 86px; height: 89px;"><a href="URLderedirecció"><img class="alignnone wp-image-1514 size-thumbnail" src="URLdelaimatge" alt="" width="150" height="150" /></a></td>

Mostra de codi HTML aplicat en l'exemple del mode visual:

<td style="width: 86px; height: 89px;"><a href="http://agora.xtec.cat/ceiplapau/categoria/infantil/p3/"><img class="alignnone wp-image-1514 size-thumbnail" src="https://agora.xtec.cat/ceipmontcau-gelida/wp-content/uploads/usu2023/2014/09/logo-escola.png" alt="" width="150" height="150" /></a></td>

Salutacions,

Isabel