Fòrum Àgora-NODES

Dinantia i Nodes

Dinantia i Nodes

by CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE -
Number of replies: 1

Bon dia.

En breu començarem a fer servir la plataforma de comunicació entre famílies i escola DINANTIA. Ens permetrà deixar d'enviar correus electrònics, compartir menús de menjador, comunicació interna entre professorat, controlar faltes de l'alumnat, etc tot en una mateixa app.

 El dubte ve en referència a les subscripcions dels articles publicats a diferents categories. Fins ara, les famílies se subscrivien i, cada vegada que es publicava un article nou de la categoria / Classe del seu fill/a, rebien un correu electrònic amb una notificació. Ara que volem deixar els correus electrònics a part, ens trobem que tenim dues opcions:

- O deixem de publicar articles a les categories del web (la qual cosa faria que en poc temps el web del centre quedaria buit i pobre) o enllacem la publicació dels articles amb l'app dinantia. No sabem com fer-ho. De fet, penso que no es pot fer. Seria ideal que cada vegada que es publiqués un article, arribés a la família corresponent, però la base de dades de l'app és diferent a la de emailsubscribers. Per això, em sorgeix una altra idea. Igual que quan publiquem un article, al final hi ha els botons de addtoany (Facebook, twitter, etc.), podria haver l'opció de compartir amb altres apps (sense posar logo de dinantia ni cap altra), de manera que aquest article, es pogués obrir amb l'app de comunicació que tingui cada escola i compartir-ho amb les famílies fàcilment. Si no fos possible això, l'única opció és copy-paste de la url i crear un missatge via app dinantia posant: hem publicat un nou article (paste url). Però fer això cada vegada que es publica alguna cosa és molt pesat. El botó de fb o twitter va molt bé. i facilita copiar l'enllaç i que se t'obri automàticament l'app que vols. De fet, l'única operació que fa és copiar enllaç i disparar l'app que l'usuari indiqui.


Si actualment no existeix l'opció, crec que s'hauria de plantejar, perquè cada vegada els canals de comunicació entre centres i famílies són molt diversos i hem de buscar entre totes una manera de linkar aquests amb el web del centre perquè aquest no acabi caient en l'oblit i les famílies se'l segueixin mirant.


Gràcies i salutacions. 

In reply to CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE

Re: Dinantia i Nodes

by Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Christian,


Teniu l'opció de deshabilitar les notificacions de subscripcions, és a dir, que quan publiqueu articles a la categoria que sigui no s'enviïn correus electrònics automàtics.

Quant al funcionament de l'aplicació Dinantia, nosaltres no en sabem res, les maneres d'enllaçar una publicació l'hauràs de comentar amb ells.

Quant a l'AddToAny, només es poden afegir els botons que venen per defecte a l'extensió (que són uns 115) i Dinantia no hi és.

Salutacions,

Isabel