Projectar articles a l'atzar de la web.

Re: Projectar articles a l'atzar de la web.

per Xavier Montagut Benitez -
Nombre de respostes: 0

Hola Francesc,

És una millora substancial !! No haver de picar la "url", ni les dates, amb el comandament de la tele és d'agrair ;) Tot i que els articles, les categories o les etiquetes, les has de seleccionar un altre cop. No sé si és pel "refresh" de les dades o perquè és un navegador més limitat (al ser el d'un televisor)? D'altra banda he provat de descarregar-me el fitxer en html i executar-lo en el televisor copiant-lo a un pendrive, i no ha funcionat (el navegador de fitxers del televisor no reprodueix html) Trist

Quan tingui temps, provaré de penjar al Drive el fitxer hmtl, que aniré actualitzant periòdicament al Drive. Per accedir-hi a través del navegador del televisor, com si fos una web estàtica i no desesperar-me, utilitzaré "http://tinyurl.com/" (per fer més curta la url i.e. https://tinyurl.com/yxqqrx5t). Crec que d'aquesta manera ens serà super còmode i senzill utilitzar el teu script; podrem actualitzar els articles des d'un ordinador amb un teclat i visualitzar el carrusel en el televisor, en un parell de pitjades de comandament ;)

Moltíssimes gràcies novament, és just el que necessitàvem. Ens ajudarà moltíssim a donar publicitat i rellevància a la web del centre. Tothom que es dirigeixi al mostrador de consergeria en veurà un tast.

Salutacions cordials.