Fòrum Àgora-NODES

Projectar articles a l'atzar de la web.

Projectar articles a l'atzar de la web.

per Xavier Montagut Benitez -
Nombre de respostes: 5

Bon dia,

En el nostre centre hem comprat un televisor amb navegador web, que hem col·locat a l'entrada del centre i ens agradaria  projectar-hi els articles de la web i que anessin alternant-se automàticament. Sabeu alguna manera de fer-ho?

Salutacions i gràcies.

En resposta a Xavier Montagut Benitez

Re: Projectar articles a l'atzar de la web.

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -

Hola Xavier,

Llegint la teva pregunta al fòrum he pensat que podríem fer una utilitat que agafés pàgines a l'atzar del Nodes i les anés projectant a pantalla completa.

M'hi he entretingut una mica i el resultat el tens aquí:

https://projectestac.github.io/wpshow

Veuràs que és molt fàcil de fer anar: escrius l'URL del teu Nodes (o XTEC-Blocs), selecciones les categories, etiquetes, pàgines i articles a mostrar, i fas clic al botó d'iniciar la projecció. A partir d'aquí aniran passant les pàgines de manera automàtica.

Pots triar entre passar-les a l'atzar o en ordre cronològic.

Si trobeu cap errada o problema amb l'aplicació, comenteu-m'ho i intentaré arreglar-ho.

Espero que funcioni!PS: Fent proves he vist que els carrusels que s'havien fet amb els antics àlbums web de Picasa ja no funcionen i bloquegen tot el contingut de la pàgina on es troben. A més, fan que no es pugui recuperar la llista completa d'articles del lloc, amb la qual cosa tampoc no els pots incloure a la projecció automàtica. T'ho comento perquè si teniu carrusels que utilitzin aquest sistema els editeu i esborreu l'URL de "Picasaweb".En resposta a FRANCESC BUSQUETS BURGUERA

Re: Projectar articles a l'atzar de la web.

per Xavier Montagut Benitez -

Hola Francesc,

Moltíssimes gràcies, és precisament el que volíem !!

Ens funciona perfectament. Tot i això, configurar-ho cada vegada que engeguem el televisor és una mica pesat. Hi hauria la possibilitat de passar-li la configuració al script per mitjà de la url (i.e. utilitzant variables $GET)? D'aquesta manera podríem configurar un accés directe, a la visualització del carrusel d'articles.

Novament, moltes gràcies per la feina. És una eina fantàstica !!

En resposta a Xavier Montagut Benitez

Re: Projectar articles a l'atzar de la web.

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -

Si, tens raó, això de que perdi la configuració cada vegada no és gens pràctic.

L'he modificat per tal que guardi la configuració al navegador i la torni a recuperar cada vegada que tornis a visitar la pàgina, independentment de si entremig has apagat el dispositiu o has tancat el navegador.

La configuració es guarda cada vegada que fas clic al botó "Inicia la presentació". Veuràs que ara només et cal donar-li a "Connecta" (això ho hem de mantenir, perquè hi podria haver articles o pàgines noves i convé actualitzar la llista) i anar directament a "Inicia la presentació".

Una altra millora seria poder exportar un fitxer HTML estàtic amb totes les adreces "clavades" a dins, acompanyades de l'script que fa que es passi de pàgina. D'aquesta manera podries generar el fitxer en qualsevol ordinador, copiar-lo a on vulguis i engegar-lo amb un doble clic. Quan pugui m'hi poso!

També he aprofitat per traduir-ho al castellà i l'anglès. SI algú s'anima a col·laborar amb més traduccions o millores al codi, és programari lliure desenvolupat amb React i el trobareu publicat en obert a GitHub.

http://projectestac.github.io/wpshow/

Aviseu si trobeu qualsevol errada!En resposta a FRANCESC BUSQUETS BURGUERA

Re: Projectar articles a l'atzar de la web.

per Xavier Montagut Benitez -

Hola Francesc,

És una millora substancial !! No haver de picar la "url", ni les dates, amb el comandament de la tele és d'agrair ;) Tot i que els articles, les categories o les etiquetes, les has de seleccionar un altre cop. No sé si és pel "refresh" de les dades o perquè és un navegador més limitat (al ser el d'un televisor)? D'altra banda he provat de descarregar-me el fitxer en html i executar-lo en el televisor copiant-lo a un pendrive, i no ha funcionat (el navegador de fitxers del televisor no reprodueix html) Trist

Quan tingui temps, provaré de penjar al Drive el fitxer hmtl, que aniré actualitzant periòdicament al Drive. Per accedir-hi a través del navegador del televisor, com si fos una web estàtica i no desesperar-me, utilitzaré "http://tinyurl.com/" (per fer més curta la url i.e. https://tinyurl.com/yxqqrx5t). Crec que d'aquesta manera ens serà super còmode i senzill utilitzar el teu script; podrem actualitzar els articles des d'un ordinador amb un teclat i visualitzar el carrusel en el televisor, en un parell de pitjades de comandament ;)

Moltíssimes gràcies novament, és just el que necessitàvem. Ens ajudarà moltíssim a donar publicitat i rellevància a la web del centre. Tothom que es dirigeixi al mostrador de consergeria en veurà un tast.

Salutacions cordials.