Fòrum Àgora-MOODLE

Problemes en el curs D204, en Odissea

Problemes en el curs D204, en Odissea

per Àngels Mustienes Montero -
Nombre de respostes: 1
Ens estem trobant amb els següents problemes en el curs "moodleD204", tot i que fins ara alguns no s'havien detectat i altres existien. Us indico també la solució que, en alguns casos s'ha buscat:

  • Les bases de dades perden la connexió i desapareixen. Es tractava d'un problema de Moodle+Oracle que hem reportat perquè ho solucionin també ells a les futures versions.
  • La missatgeria interna, tot i que funciona bé per a quasi tots els usuaris, de cop i volta ha deixat de funcionar en alguns casos.
  • Les escales no es visualitzen, sembla que perquè les escales stàndar es repeteixen en tots els cursos i es manlleven les unes amb les altres. De moment, la millor solució que hem trobat és que els usuaris només vegin a l'apartat Escales les que han creat dins del curs (és a dir, les personalitzades que no són estàndard)
  • Les còpies de seguretat dels cursos on hi ha bases de dades es creen intoxicades i quan es restauren fan perdre tot el curs.
En resposta a Àngels Mustienes Montero

Re: Problemes en el curs D204, en Odissea

per Administrador/a Espai de suport -
Hola Àngels,

Diria que el problema de la base de dades ja està resolt. La Sara ahir va detectar l'error i el va resoldre. Ho pots provar?

Hem pogut detectar que això té relació amb els permisos que té l'usuari/ària. Per tant, convindria que reviséssiu quins canvis s'han pogut produir en els rols d'aquests usuaris concrets.

Per al tema de les escales la solució que planteges ens sembla adequada. Creiem que el problema es degut a què hi ha massa escales repetides. Aquesta situació és dóna degut al fet de què tot l'alumnat d'Odissea crea escales, però no creiem que sigui reproduïble en un Moodle de centre estàndard.

Hem detectat alguns errors que hem reportat a Moodle. No passa en tots els casos. Només en situacions concretes. Esperem que ens facin cas i ho reparin per a versions futures. Per poder solucionar els problemes en el servidor és convenient que ens feu arribar aquests cursos que fallen. Altrament ens falta informació per poder reparar els problemes.

Cordialment,

Albert