No arriben els correus des d'Àgora

No arriben els correus des d'Àgora

per JOSEP BORRAS MORA -
Nombre de respostes: 4

Bon dia,

Sembla ser que des de fa un parell de dies hi ha algun problema amb els correus que s'envien des d'Àgora.

D'una banda, alguns usuaris nous no han rebut el correu de confirmació. També m'ha passat que jo havia donat d'alta alguns usuaris i havia posat la funció "Genera contrasenya i notifica a l'usuari", que fins fa poc m'havia funcionat sense problema, i ahir un d'aquests usuaris no va rebre aquesta notificació.

D'altra banda, em comenta una professora que va enviar un missatge a un fòrum i els seus alumnes no van rebre'n una còpìa per correu com passava abans.

Salutacions,

Josep

En resposta a JOSEP BORRAS MORA

Re: No arriben els correus des d'Àgora

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Josep,

La funció de generar una contrasenya i enviar-la, la vares utilitzar amb la càrrega mitjançant CSV? Si és així, aquesta opció sol donar problemes com el que comentes (genera la contrasenya però no l'envia). Des del fòrum recomanem afegir la contrasenya al mateix CSV, sigui generada aleatòriament, o una de genèrica i que cada alumne se la modifiqui.

Quant al missatge al fòrum de la professora, si ja heu revisat la configuració del fòrum i els alumnes tenen activades totes les notificacions del seu perfil, ens hauríeu d'indicar l'URL per poder-li donar una ullada.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: No arriben els correus des d'Àgora

per JOSEP BORRAS MORA -

Bon dia Isabel,

La funció de generar una contrasenya i enviar-la la vaig utilitzar creant un compte manualment. 

Com et comentava també, els alumnes que s'han creat un compte nou no reben el correu de confirmació.

I pel que fa als missatges dels fòrums, aquest en concret és el missatge que em va comentar la companya. Fins ahir els missatges que havia enviat al fòrum s'havien enviat també al correu. Altres persones també m'han comentat aquest matí que els ha passat el mateix. 

Salutacions,

Josep

En resposta a JOSEP BORRAS MORA

Re: No arriben els correus des d'Àgora

per IRENE RAMIREZ RUBIO -

Bon dia 

al nostre Moodle (EOI d'Igualada) està passant el mateix. alumnat que fins ara ha rebut sempre els correus, ara diu que fa uns dies que NO. Ells no han canviat res de la seva configuració, per tant, entenem que tenen l'opció de notificacions activada, ja que he entrat com amb el meu perfl d'alumne i surt activada. Tot coincideix amb aquesta darrera actualització i amb el problemes que tenim últimament amb els Moodle àgora EOI.

Aquest és el fòrum (de subscripció obligatòria). El problema ha esta amb el darrer missatge.

Us ho podeu mirar sius plau? Gràcies!